Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka116

Azjaci to najprzystojniejsi mezczyzni na swiecie

Polecane posty

Gość Krzych1987
i mają najminiejsze fiutki

Gość milosciczka azjatoww
Te linki od was naprawde super mezczyzni :) A co do Krzycha1987 to chyba jakas mala zazdrosc sie przez Ciebie odzywa ;) Osobiscie z doswiadczenia wiem, ze nieprawda. Bylam z azjata i teraz tez jestem z azjata i powiem Ci, ze to tylko mylny stereotyp ;)

Gość Krzych1987
przeciez oni maja kinole na pół twarzy

Gość Acai a wlasnie
skonczylam ogladac buzzer beat:-)...

rzecz gustu zapewne;-) ja za najprzystojniejszych uwazam bialych facetow, jezeli juz wedlug rasowosci uogolniamy;-)

Gość Acai
Ja pierwszy raz zobaczylam Yamap'a w takim filmie (kurcze nie pamietam juz tytulu...), gdzie gral chlopaka zakochanego w przyjaciolce, ktora wychodzila za maz. I on stal na tym weselu z kieliszkiem szampana i tak go sciskal, ze az pekl mu z dloni i wtedy pojawij sie jakis starszy koles-magik, ktory pozwolil Yamap'owi cofnac sie w czasie, zeby dac mu szanse na zdobycie tej jego milosci. Kurcze, zebym ja tylko pamietala tylul... :) Film znalazlam za YouTube ze 2 lata temu i od tamtego momentu obejrzalam ich calkiem sporo, tak sie wkrecilam. :D Wszystkie sa na YouTube, tyle ze w czesciach. Dubbing in English, albo w ogole bez dubbingu, ale i tak fajnie sie je oglada (tzn. idzie sie polapac w fabule). ;)

Gość Acai
Ja uwazam za najprzystojniejszych Szwedow, Dunoli, Holendrow i bialych facetow z RPA, ale Japsy i Pld. Korea jest rownie atrakcyjna. No taki Yamapi robi na mnie piorunujące wrazenie. :) Serio. Do tego jeszcze ten jego glos. Achhhh. :P

Gość Acai
O! Już mam! Ten film to 'Proposal'. Z japonska 'Daisakusen'. Jest w czesciach na YT. Od niego sie u mnie zaczelo. :)

Gość a ja wam powiem ze buce
lee i tyle;P

Gość Acai a wlasnie
a to poszukam sobie:-) mnie tam on jakoś nie przekonal do przesady, widzialam go jeszcze napewno w 'nobuta wo produce' a tutaj go nawet nie poznalam:-) mnie tam i tak najbardziej zauroczył lee min ho jako gu jun pio w 'boys before flowers', te jego minki 'złego chlopca' a potem taki szczery usmiech, wymiekalam naprawde:-)...

Gość gość
Hej! Przygotowuję program o parach polsko-azjatyckich mieszkających w Polsce. Jeśli macie partnerów/partnerki z Azji i chcecie porozmawiać, piszcie: pp2013@gazeta.pl pozdrawiam, Kasia