Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aspirator do nosa

Jaka wanienke kupic?

Polecane posty

Gość Aspirator do nosa

Bo juz sama nie wiem

Ja kupilam zwykla , bez udziwnien w realu za 37zl . Byla duza wiec poslucyla nam az do czasu jak zaczelam syna kapac pod prysznicem - okolo 10m

Ja kupilam zwykla , bez udziwnien w realu za 37zl . Byla duza wiec poslucyla nam az do czasu jak zaczelam syna kapac pod prysznicem - okolo 10m

Gość kjkljkjl
ja kupilam najwieksza jaka byla mozliwa, jest na prawde ogromna i nie zaluje:) ma takie plastkowe ''siedzonko'' dla noworodka, po obruceniu zamienia sie w wanne dla 2 latka, jest duuuzo miejsca do pluskania

Gość mjh,k
ja kupilam najwieksza jaka byla mozliwa, jest na prawde ogromna i nie zaluje:) ma takie plastkowe ''siedzonko'' dla noworodka, po obruceniu zamienia sie w wanne dla 2 latka, jest duuuzo miejsca do pluskania

Gość mjh,k
co sie dzieje z kafe?????

Gość Asia Kauli
Nie profilowana. Nie plytka. Nie mala. Bez wkladek i pierdolek. Musi byc duza, gleboka i rozwojowa, zeby jak najdluzej mogla byc w uzytku.

Gość Asia Kauli
Ja uzywalam takiej z Ikei, ktora moim zdaniem byla gleboka (+) ale niestety krotka i waska (-), wiec nastepnym razem bede szukala innej. Obecnie moim faworytem jest Flexibath. Troche droga, ale bylabym zdecydowana ze wzgledy na duze wymiary, kompaktowosc i wielosc zastosowan.

ja mam najzwyklejszą , metrową i żałuję wolałabym 80 cm , kąpie córkę w dużym pokoju tak mi wygodniej , za każdym razem mam slalom gigant (mam wąski korytarz )- już mam dość .

Gość lulu guinness
Ikea Lattsam. Głęboka, wygodna, tania, bardzo dobrej jakości. Czegóż chcieć więcej. :)

Gość gość
Co do pytania w temacie, to u nas najlepiej sprawdziła się zwykła, miałam małą ze stelażem, ale posłużyła tylko pół roku. Ale najlepsze jest to, że w temacie przeczytałam zamiast "jaką wanienkę kupić" - "JAKIE WALICIE KUPY" :D :D :D

Gość gość
ja mam taka z gumowymi paskami na dnie.dzieki temu dziecko sie nie slizga