julia_gie 0 Napisano Listopad 14, 2010 Dziewczyny! Mam receptę na Midianę ale w żadnej aptece w moim mieście nie mogę dostać tych tabletek :( Po prostu nie ma ich w magazynach i nie wiem co mam robić, bo za parę dni muszę zacząć przyjmować. Czy któraś z Was ma te tabletki do odsprzedania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narayayayayaya Napisano Listopad 14, 2010 poszukaj w aptekach internetowych, też tak kiedyś robiłam, jak masz receptę to nie będzie problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mam pomysł Napisano Listopad 14, 2010 a na co te tabletki są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julia_gie 0 Napisano Listopad 14, 2010 Albo nie umiem szukać w aptekach internetowych, albo tych tabletek też tam nie ma =( MASAKRA :( Te tabletki to tabletki anty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pekinka28 0 Napisano Styczeń 2, 2011 WITAM MAM DO SPRZEDANIA TABLETKI MIDIANA NOWE OPAKOWANIE..PLANUJĘ BOBASA , WIĘC NIE SĄ MI ONE POTRZEBNE...SPRZEDAM TANIO-DUŻO TANIEJ NIŻ W APTECE DATA WAŻNOŚCI TABLETEK JEST DO LISTOPADA 2011.. CHĘTNE OSOBY PROSZE O KIEROWANIE SIĘ POD ADRES pekinka@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Glik Napisano Wrzesień 20, 2011 Witam, Od kwietnia tabletki Midiana są w ciąglej sprzedaży, nie powinnas mieć już problemów z ich dostepnoscia. Jezeli jednak nadal sie pojawiaja, napisz w jakiej miejscowosci, dowiem sie dlaczego są niedostepne. pozdrawiam Mateusz Glik eRzecznik Gedeon Richter Midiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katarzynka84 0 Napisano Wrzesień 21, 2011 Odsprzedam tabletki Midiana, 3 opakowania, które zakupiłam w cenie 32zł na jedno. Zależy mi ponieważ okazało się, że mam po nich złe wyniki badań. Zainteresowanych proszę o maila malakate@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dvvfd Napisano Wrzesień 21, 2011 to niech ci przepisze lekarz inne, łatwo dostępne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość midiana Napisano Marzec 29, 2012 odsprzedam opakowanie midiany. waznosc do 12.2012. kontakt: kowala90210@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta56385093756tt Napisano Kwiecień 15, 2013 gdzie najtaniej kupię Midianę we Wrocławiu?? plisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach