Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jghjggg

czym to moze byc spowodowane???

Polecane posty

Gość jghjggg

Nigdy nie bylam jeszcze u ginekologa, mam 19 lat . Od dwoch dni bola mnie jajniki, przewaznie lewy, nie jest to jakis wielki bol ale boje sie bo nie wiem co to;/ Wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem i odczuwalam ten bol przy niektorych mocniejszych ruchach. Moze to byc oznaka dni plodnych???? jestem teraz w 16 dniu cyklu, moj organizm wytwarza jakis bialy sluz wiec mysle ze to dni plodne, mam nieregularne miesiaczki wiec sama nie wiem Dzis troszeczke boli mnie podbrzusze ale juz chyba nie jajniki. Bodajze w czwartek bylam strasznie podniecona bo bawilismy sie przez spodnie ale do stosunku doszlo dopiero wczoraj wiec moze to byc tez jakis skurcz przez to duze podniecenie Co wy o tym myslicie?

Gość asietttaaa
to na pewno nic powaznego, tez tak czasami mam. ale na pewno powinnaś pojsc do gina w sprawie miesiaczki. nieregularna miesiaczka to oznaka, ze cos jest nie w porzadku

Gość jghjggg
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość jghjggg
ale ja mam dopiero 19 lat wiec mysle ze nieregularne miesiaczki moga byc. Teraz juz nic mnie nie boli na szczescie:)

Gość jghjggg
jakie zatrucie masz na mysli?

Gość jghjggg
zatruvie pokarmowe??? co to ma wspolnego z jajnikami?