Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urocza_dziewczyna

kochanek.. i co z nim zrobić? pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość urocza_dziewczyna

witam Wszystkich! od kilku m-cy spotykam się z facetem po 40-tce, który od 13 lat jest w stałym związku (nie mają ślubu) z kobietą w tym samym wieku. Mają 4 letnie dziecko. Początkowo nasza znajomość miała nam obojgu wypełnić lukę w sferze intymnej - ja jestem po rozwodzie i jakoś niechętnie patrzyłam na rozpoczęcie nowego związku, natomiast On powiedział mi, że Jego partnerka straciła zainteresowanie seksem i mimo, że wcześniej byli udaną parą, od ponad pół roku jest między nimi beznadziejnie. Wszystko byłoby ok, ale ja poczułam na nowo chęć zbudowania związku i przeraziłam się, że zaczęłam za Nim tęskinić i jeszcze chwila-moment i się w Nim zakocham :) Napisałam Mu, że chcę żebyśmy się przestali spotykać, bo potrzebuję prawdziwej bliskości, a sytuacja, w której On mieszka z inną kobietą jest dla mnie mało jasna i niekomfortowa i że jeśli Jego sytuacja osobista się zmieni, zawsze może do mnie się odezwać, choć nic Mu nie obiecuję. Myślałam, że da sobie spokój, ale On zaczął się do mnie zwracać per "kochanie", wysłał mi cudnego maila-wiersz specjalnie dla mnie :) Mimo, że ja przestałam odpisywać na Jego wiadomości. Proszę o interpretację Jego zachowania, bo mówiąc szczerze intryguje mnie bardzo. dziękuję Aha, dodam jeszcze, że spotykamy się od 4 m-ce, a spaliśmy ze sobą tylko 2 razy, także nie wszystkie nasze spotkania kończą się w sypialni. Chodzimy razem na basen, do knajpek, na spacery itp... Czy tak zachowuje się facet, któremu brakuje tylko i wyłącznie seksu?

Gość Lęvviatan
mój najdłuższy związek trwał ok. godziny, z Renią Grabowską (prawą) :classic_cool:

Gość Lęvviatan
poważnie:classic_cool:

Gość lllawaaw
jejku. chce cie miec tylko dla seksu. kocha i chce byc ze swoja kobieta a ciebie tylko wydupczyc na lewo i prawo. i pisze kochanie bo chce cie jakos do tego seksu namowic i odwiezc od tej decyzji. ale jak nie ty to inna. a poza tym jestes dziwką i suką i zycze ci jak najgorzej w zyciu skoro bierzesz sie za fcaetow w zwiazku. zycze ci i mam nadzijee ze nikt cie nigdy nie pokocha i bedziesz zawsze sama! dziwka i suka z ciebie.

Gość KoktajlMleczny
facet po 40tce i 4 letnie dziecko? o boshe..

Gość Kiniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
znajdz sobie wolnego faceta a nie rozbijasz rodzine :o

Gość kolka z kasztana
no wiesz, wykorzystałaś go i rzuciłaś, a to on powinien zrobić. No to teraz kombinuje jak odwrócić sytuację. Nie wiesz, że każdy czaruje jak "coś" chce? Miał dwie sroki i mu pasowało, a Ty focha mu strzeliłas ;)

kochanek juz sie od cie bie nie odwali-hehe. Kcesz go spławic? Wklej fote z innym jak sie obsciskujecie i po klopocie.