Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKOCHANY_kwiatuszek_88

Czy warto w moim przypadku farbowac wlosy??

Polecane posty

Hej chcialabym was poprosic o rade gdyz sama nie wiem na co powinnam sie zdecydowac. Zaczne od tego ze mam 22 lata, mam dlugie wlosy za ramiona zapiecie. No i nigdy jeszcze nie farbowalam wlosow. jestem ciemna blondynka o jasnej karnacji, probowalam przyciemnic odcien skory chodzac na solarke ale zrezygnowalam bo tylko wysuszalam sobie skore no i znowu jestem blada a chcialabym zrobic cos ze swoimi wlosami. Nie wiem czy powinnam jak na 1 raz zrobic sobie pasemka czy raczej zafarbowac sie na ciemniejszy kolor?? Nie chcialabym sobie za bardzo zniszczyc wlosow. I co lepiej? samemu zafarbowac wlosy czy lepiej udac sie do fryzjera??

to zalezy jaki chcesz miec kolor jak rozjasnic to ja bym poszla do fryzjera, jak przyciemnic to sama. jeslic hcesz ciemniejszy kolor to srobuj sama w domu jqakims szamponem do 28 myc np

myslalam nad jakims ciemnym brazem albo kasztan bo nie chcialabym sie decydwac na czarny kolor bo jestem zbyt blada;/ dodam ze mam ciemna oprawe oczu, brazowe oczy

Ellinka ma rację - rozjaśnianie zawsze u fryzjera - jak chcesz przyciemnić czy podkreślić swój kolor to możesz spokojnie zrobić to w domu sama. Ostatnio wypróbowałam fajną farbę - w piance - tylko, że to kolor trwały. Ale polecam bo sama mogłam ufarbować włosy bez problemu. I nie zostają plamy na skórze, i ładnie pachnie. Może spróbuj najpierw coś co da się zmyć? Z przyciemnianych włosów potem trudno wrócić do blondu.

ja uzywam garnier color&shine, ciemny blond tylko dosc szybko sie wyplukuje przy moim codziennym myciu wlosow

a pewnie chodzi ci o ta pianke w musie schwarzkopt?? tez slyszalam o niej duzo pozytywnych opinii, bo nie robi plam na ciele i jest latwa w uzyciu. Bo jak przejrzalam cennik uslug fryzjerskich to bym musiala zaplacic ponad 200 zl za koloryzacje;/