Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupa złomu to ja

Mój chłopak nie ma zębów. co robić??

Polecane posty

to przykre ale naprawde musisz mu uswiadomic ze jego zeby sa obrzydliwe. powiedz mu ze mu smierdzi z ust, ze jest przystojny ale jak sie usmiechnie to czar pryska, ze chcesz miec chlopaka z ktorym da sie calowac bez obrzydzenia. moze sie obrazi, ale uwierz , nie znajdzie innej dziewczyny.... naprawde uwaza sie za takiego przystojniaka? potrzebna mu terapia szokowa, nikt nie jest idealny ale przez szacunek dla ciebie powinien sie wziac za siebie

Gość mój mąż też ma
gdy poznałam mojego męża nie miał w ogóle górnych jedynek....ale ze wiedziałam ze porządny z niego facet dałam mu szansę....po dwoch tygodniach chodzenia dałam mu delikatnie do zrozumienia zeby cos z tym zrobił ale jak to facet nie zakumał....po miesiącu juz nie wytrzymałam i powiedziałam prosto z mostu ze ma wstawic sobie zęby bo jak nie to będziemy musieli się rozstać....od razu popędził do dentysty i teraz ma porcelanowe....jestesmy juz 7 lat małżeńswem :)...sam przedtem nie poszedł bo to nie miał czasu albo pieniędzy...

Gość to nie jest takie proste
facet ma dentofobię - p

bosh ale sie usmialam ehehhe, szkoda mi ciebie, rozumem ze zakochana jestes, choc nie wiem jakim cudem w gosciu z tragadia w ustach, az mi sie niedobrze robi, nie wiem jak w ogole mozesz byc przekonana ze on jest przystojny... moja rada taka ze jesli nie chce w minimalny sposob zadbac o siebie (nawet nie pomyslalabym ze mlody chlopak moze pienki spruchniale miec) to go zostaw, wyobraz sobie co bedzie potem, bo on na wszystko zlew bedzie mial, zrob mu fotke jak sie smieje i potem patrz na nia i zastanow sie czy chcesz z nim byc. on ma w nosie nawet ciebie bo nie dba o to czy ty sie dobrze z nim czujesz

Gość 7349873498
mój mąż też ma gdy poznałam mojego męża nie miał w ogóle górnych jedynek. Tak torche jako offtopik, co pomyuslelibyscie o facecie bez jedynek, a co o babce? Mam wrazenie, ze kobiete kazdy uznalby od razu za skrajna patologie, a faceta - za malo dbajacego o siebie...:( Ciekawe, czy jest facet co zadalby sie z dziewczyna bez jedynek - no powiedzmy normalny

Gość Dentysta.
jak bedzie mieć 30-tke to zgniją mu włosy z niemycia jak 40-tke to będą po nim latac wszy i mendy po 50-tce szczury i odpadnie mu przyrodzenie po 60-tce wyrosna na nim drzewa i będziesz miała prywatny rezerwat

Gość kupa złomu to ja
pracuje na duzej hali miedzy ludzmi. az mnie dziwi ze on sie nie wstydzi.

Gość kupa złomu to ja
I nosi krótkie podkoszulki, że mu brzuch wielki od piwa wystaje - a łumaczy się, że chłop musi mieć brzuch a kobieta i brzuch i cycka.

Gość 7349873498
rozwiazaniem na dentofobie jest albo narkoza, albo poszukanie naprawde dobrego dentysty, ktory bardzo delikatnie leczy. Teraz sie cacaja i bierze sie znieczulenie- taki zastrzyk, po nim nie czuc prawie nic. Ja ostatnioznalazlam swietnego dentyste nawet wyrywal mi bez bolu, ale trwalo to- bo wyrywal w malenskich kawalkach

Gość kupa złomu to ja
wszyscy sie z niego smieja ze moze bilety kasowac. Jak sie z nim caluje to mam tyle miejsca:)

oj no nie ma się co śmiać no przecież takie rzeczy się zdarzają, że ktoś nie ma zębów, też przyczyny są różne. Poza tym, jak komuś ząbków brakuje najlepiej jak się zgłosi do dobrego dentysty protetyka, żeby przedstawił mu najlepsze rozwiązanie.

Gość WYPlERDALAC
A co wy p*********e kocha sie kogos to chuj z zebami moze odrosna

Gość gość
A on sie nie wstydzi nie majac zebow ?? Ja mam proteze czesciowa, bo tak wyszlo, ale bez zebow bym nie lazila nigdy , powyrywalam pnioki , reszte zaleczylam i wstawilam proteze, laze co troche do dentysty, Powiedz mu ze nie bedziesz z nim spac jak nie zrobi porzadku w ustach :p

Gość gość
Kobitki to stary temat przeciez jest a wy piszecie