Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupa złomu to ja

Mój chłopak nie ma zębów. co robić??

Polecane posty

Gość kupa złomu to ja

nie ma przednich zebów, a jak ma to takie spruchniałe, miał zajac sie tym pól roku temu, ale on to olewa i uwaza ze mu niepotrzebne. co mam robic, bo sie wstydze z nim przez to pokazac ?

Gość zęby to twój fetysz?
:o

Gość inne spojrzenie00
Powiedz ze z nim zrywasz może sie przestraszy i zrobi co powinien. Mojego kolege tak kolezanka(jego panna) go tak straszyla bo on sie nie chcial uczyc i nim sie poznali to 2 lata kiblowal w jednej klasie ;) Może na twojego pana też zadziała jeśli mu na tobie zależy maly szantazik

Gość to jeszcze nic ...
Jak to nie ma zębów ? Ile ma lat ten amant od siedmiu boleści ? 70 ? fuj z takim facetem ( pewnie rąk po sikaniu też nie myje :p )

Gość mlaskacz bezzębny to super
w sumie to nie tak źle,że tych zębów mu brak,za to dobrze będzie mlaskał przy minetce,hahaaa

Gość to jeszcze nic ...
Nie odpisałaś na pytanie : MYJE RĘCE PO WC ?

Gość Pietras
Implanty niech sobie wstawi, a jak go nie stać, to niech wyrwie spruchnialce i sztuczną szczękę założy. Wcale nie żartuję, wyglądałby przynajmniej jak człowiek.

Gość kupa złomu to ja
tak myje, ale zebow nie myje bo ma w tragicznym stanie, popsute wszystko, on powiedział ze nie bedzie nosił szczeki a ja go kocham bo naprawde jest ladny chlopak dopóki sie nie odezwie :(

Gość Pietras
dlaczego nie będzie nosił szczęki? Uświadom mu, że będzie wyglądał porządnie a nie jak menel. Woli pokazywać spruchnialce, a wstydzi się mieć coś czystego w buzi?

Gość biedna autorko
skoro twój chłopak nie jest starm menelem tylko chłopakiem to najprawdopodobniej w przeszłości nadużywał szuwaksu bo od tego niszczą się zęby i wypadają a fuj !!!

Gość kupa złomu to ja
no sie wstydzi chyba, juz z nim milion razy rozmawiałam, plakalam , tupałam prosiłam go, odchodzilam ale on nic.

koniecznie namow go na wizyte u dentysty, to straszne ze jemu to nie przeszkadza, serio niech je lepiej wyrwie (i tak tego nie uniknie - predzej czy pozniej wyladuje u dentysty) stac go na implanty? to kosztowna rzecz, jak go nie stac to juz lepiej ta sztuczna szczeka

Gość okrutnica ze mnie
ale boi się dentysty? czy w czym ma problem?

Gość kupa złomu to ja
w tym ze boi sie dentysty, i w tym ze mu te pienki spruchniałe nie przeszkadzaja w buzi :(

Gość to jeszcze nic ...
ale śmierdzą ?

no wlasnie, dlaczego tak sie upiera ze nic z zebami nie zrobi? nie wie jak to wyglada? tak ciezko mu to rozumiec ze ty nie mas zochoty np sie z nim calowac? przeciez zepsute zeby to siedlisko bakterii, nie mowiac o wzgledach estetycznych

Gość to jeszcze nic ...
Masz 3 wyjścia: 1. Poszukać genialnego stomatologa, wyrwać te pieńki ( nawet w narkozie - skoro sika w majtki na myśl o dentyście ) i w końcu zrobić porządek z uzębieniem faceta. 2. Rzucić Go 3. Pokochać pieńki :D WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE !

Gość to jeszcze nic ...
Ale skoro Go kochasz 1 wyjście jest jak najbardziej ok :D

Gość kupa złomu to ja
no on nie wiem czy tego nie rozumie czy to mu zwisa, bo tak jest naprawde przystojny, ale jak sie odezwie to rany boskie, nie rozumie ze to bakterie, smrod, i okropnie wyglada :(. woli wziasc tabletki przeciwbolowe jak go bola niz wyrwac, przez to nigdzie nie wychodzimy miedzy moich znajomych bo sie wstydze poprostu :(

Gość to jeszcze nic ...
Ile ma lat ?

Gość 7349873498
a ktorych konkretnie? Ja tez -przez rok chodzilam bez dwojki, ale w sumie z koniecznosci bo mnie nie bylo stac. Teraz mam zrobiona ladnie - dalam 400 zl.

Gość okrutnica ze mnie
Wiesz co ja bym zrobiła w takiej sytuacji? Ups, ja nigdy nie byłabym w takiej sytuacji :P ale tu namawianie i proszenie NIC NIE DA! Za to jest inne wyjście. Na każdym kroku, kiedy się tylko da, mów mu (nawet jeśli to nieprawda) że nie chce ci się z nim gadać, bo śmierdzi mu z ust. Jak tylko będzie się zbliżał, to też go tak atakuj słownie. I nigdy pod żadnym pozorem się z nim nie całuj, nawet lekko, NIC! Ma wiedzieć że Cię to brzydzi! Bo to przecież jest obrzydliwe! Jak zapyta czemu nie chcesz się z nim pocałować, to powiedz wprost: bo już mnie obrzydzasz!!!!!!!!!!!!!!!! Powinno trafić, no chyba że Ciebie podobnie jak swoje ząbki ma gdzieś.

Gość aha i achh
miłosc ci kiedys minie, a jego spróchniałe zęby zostaną... albo już i to nie. Każ mu wybierać, albo dentysta albo zrywasz. Poważnie ci radzę, zebyś sie go potem nie brzydziła całkiem.

Gość to jeszcze nic ...
Piszesz o przednich zębach widocznych w trakcie mówienia, uśmiechu czy jedzenia. Nawet nie chcę myśleć co kryje się z tyłu 6, 7 , 8 beksa]

Gość 7349873498
A gdzie on pracuje w takim razie?

Gość to jeszcze nic ...
I w tej chwili składam ręce w podzięce do Boga, że Mój lata do dentysty co pół roku :D Ma 39 lat i wszystkie ZDROWE ! zęby

Gość okrutnica ze mnie
pewnie w kopalni pracuje, tam i tak nic nie widać