Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia XXX

kupił ktoś komplet mebli kuchennych na allegro ???

Polecane posty

Gość Basia XXX

Np.Takie ? Jak wam się sprawdziły ? http://allegro.pl/listing.php/showcat?a_enum [52]=all&buy=0&clear_cookie=0&distance=1&id=20266&listin g=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&stat e=0&city=&order=t&p=9&postcode=&price_from=800&price_to=2000 &view=gtext&change_view=Poka%C5%BC

Gość 20 włosełów na klatę do odebra
raz w życiu kupiłam na allegro mebelek, i kurwa nigdy, przenigdy więcej :O to trzeba zobaczyć, dotknąć, powąchać, bo tak to przynajmniej widzisz co bierzesz.

Gość Basia XXX
hej babki jestescie ??

Gość saSASADSADA
CENA BARDZO ATRAKCYJNA. JELSI NIE CHCESZ DUZO KASY WYDAWAC TO CZEMU NIE. A CZEMU te wierzchy szafek tak odstaja? sory za caps. kolor bym inny wzieła. a z czego one sa zrobione? płyta?

Gość basia XXX
No kolorów jest duzo. tu akurat dałam taki przykład. Może ktoś kupił i się wypowie? Mam małą kuchenkę i nie zależy mi na super meblach wiec zadowoliłabym się czymś tańszym.

Do kuchni nie kupowałam akurat, ale inne się zdarzało i mi i znajomym, nikt nie narzeka :)

Gość basia XXX
Hm ja potrzebuje do kuchni. Ludzie wydają czasem na kuchnię majątek.... a ja zamiast kuchni (zwykły warsztat pracy- ugotować i wypad z kuchni)) wole sobie salon odwalić....