Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona.ona

jak zasugerowac chlopakowi zareczyny

Polecane posty

Gość ona.ona

jestesmy juz jakes 5 lat razem..... bardzo bym chciała by się oświadczyl

Gość mozillaaaaaaaa
to poczekam aż on bedzie chciał.

Gość ona.ona
on moze i chce

Gość KoktajlMleczny
jak jestescie razem 5 lat to chybamozesz mu to juz powiedziec w prost...

Gość ona.ona
ja chciala bym mu dac taki sygnal a nie mowic mu wprost

Gość mozillaaaaaaaa
mzoe pwoiem inaczej- \ skoro jestescie 5 lat to powinnaś wiedzieć jaki ma stosunek do ślubu..

Gość mozillaaaaaaaa
haha :D a dlaczego ?:o zeby nie wyszło ze go zmuszasz? a co on głupi... ?

Gość ona.ona
on chce slubu duzo mowi na ten temat

Gość ona.ona
macie jakies pomysly albo doswiadczenia??

Gość mozillaaaaaaaa
to skoro chce to czemu się nie oswiadcza?? moje doswiadczenie ? moj chciał i się oświadczył.

Gość cviklinska maslanka
zasugeruj że np marzysz o oświadczynach w górach, gdzieś na szczycie albo w chacie góralskiej, cokolwiek. albo o zachodzie słońca nad morzem. zasugeruj, trochę pomarz, porozmyślaj przy nim. albo przynieś do domu katalog z pierścionkami wmawiając, że było to w skrzynce na listy ;)

Gość j.b.
sugeruj sugeruj, a jak znam zycie, albo Ci zwieje i ostatecznie oświadczy się nawet i po paru miesiacach jakiejs dziewczynie,ktora nie ma cisneinia na slub, albo i go przymusisz, a po slubie bedzie cie zdradzal lub wypominal,ze Ty chcialas slubu,a nie on. jakie te baby sa durnowate.

Gość mozillaaaaaaaa
dokladnie, jestem kobietą ale uwazam tak samo jak j.b ... :o Masakra co się dzieje, a potem się słyszy ze baby takie glupie.. fakt ja jestem głupia bo się wykłocam że jednak nie są.. a niestety prawda inna 😴

Gość ona.ona
nasz zwiazek byl wystawiony na wiele prob i wiele osob chciało go zniszczyc ale nasza milosc zwycięzyla a jesli chodzi o slub to niechce go zaraz teraz tylko chce by się oswiadczyl a na przygotowania bedziemy mieli duzo czasu

"a jesli chodzi o slub to niechce go zaraz teraz tylko chce by się oswiadczyl a na przygotowania bedziemy mieli duzo czasu" :D swoja drogą: cząstki -bym, -byś, -by piszemy łącznie z czasownikami odmienionymi przez osoby nie z czasownikami piszemy oddzielnie

Gość mozillaaaaaaaa
uwierz ze każdy związek przeszedł swoje. Nie tylko twój :) A jednak dużo się rozpada jesli o to chodzi. Dziewczyno .. przestan ciągle mowisz " ja chce, ja nie chce" spojrz na faaceta. spytaj się go po prostu WPROST co mysli żeby za jakis czas planować powoli slub itd.. boisz się, wstydzisz? nie wiem, to jes twoj facet czego się boisz?

Gość ona.ona
no o to chodzi ze on juz wie jak bedzie wygladal jego slub

Gość mozillaaaaaaaa
a co to ma do tego ? nie mowie zeby sobie wymyslil jak bedzie wygladal slub tylko zebys stwierdziła ze za jakis czas mozna juz zaczac przygotowania ( nie wymyslanie sobie jak ten dzien bedzie wygladal tylko zalatwianie spraw itd) A skoro tak ma zaplanoane itd to dlaczego sie nie oświadcza?!!?

Gość KoktajlMleczny
bezsensu, powiedz w prost!

Gość mozillaaaaaaaa
ma napewno jakiś powód i zdecydowanie nie czeka na twoje sugestie....

Gość KoktajlMleczny
albo powiedz cos w stylu, chce byc juz zawsze z toba ciekawe jak bedzie wygladalo nasze zycie po slubie... he he he albo pokaz u jubilera piersionek i powiedz ze ten ci sie podoba :D bezsensu, prawda? bo takie aluzje sa bezsensu. Powiedz w prost i juz

Gość mam podobny problem
tyle że my jesteśmy jeszcze dłużej. Nie chcę faceta zmuszać, bo nie w tym rzecz. I się raczej zastanawiam nad rozstaniem, bo najwidoczniej on po prostu nie chce... Tylko mi szkoda tego związku jednak :(

Gość mozillaaaaaaaa
koktajl 🌼

Gość mozillaaaaaaaa
a pytalas czy chce slubu wogole? Ja nie wiem ale ja jak bylam 3 lta z moim facetem to wiedziałam jaki ma stosunek do slubu.. wiedzialam jaki ma do dzieci itd.. a nie potem po kilku latach ludzie się nie znaja i potem zdziwieni ze dzieci nie chce albo ze slubu takze...

Gość mam podobny problem
ja pytałam i wiem że chce. Tylko najwidoczniej nie ze mną, skoro się do tego nie pali heh

Gość mozillaaaaaaaa
to się spytaj wprost czy planuje oswiadczyc się TOBIE.. przecież to pytanie nie jest straszne.. po co marnowac tyle lat związku przez brak rozmowy..

Gość KoktajlMleczny
mam podobny problem- nie szkoda ci zwiazku tylko zmarnowanych lat, boisz sie ze jak jeszcze poczekasz to minie kolejne kilka lat, potem on zdecyduje sie odejsc a wtedy bedziesz juz za stara zeby szukać kogoś nowego...

Gość mam podobny problem
koktajl - to pewnie trochę też. Ale i samego związku mi szkoda, bo poza tym jednym aspektem bardzo dobrze mi z nim. A co do braku rozmowy - parę razy już mieliśmy taką i twierdził że chce. Tylko że to słowa a robić z tym nic nie robi. I teraz pytanie: czekać, czy odejść...