Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Me muero de Amor

Jak rozkochac w sobie męzczyzne w jedną noc

Polecane posty

Gość attttt
zonko myslisz ze bylo mi latwo, ale chcilam wiedziec czy chodzi mu tylko o s ex czy cos wiecej(zabujalam sie w nim do szlenstwa)i bardziej by bolalo gdyby odszedl po sexie niz dlatego ze tego sexu nie bylo, zalezalo mu na mnie wiec zostal , powiedzial mi ze warto bylo czekac

Gość gąth tj5ywwjw5y
uśmiechaj się dużo, niech zapamięta tą noc, smiej się dużo, bądź zadowolona. nie smuć czasem ze już sie nie zobaczycie, to jemu ma być smutno. Jak sama siebie nie kochasz wystarczajaco to chociaz udawaj ze tak jest. aaaa I PACIACI SA OBRZYDLIWI:O

Gość Me muero de Amor
mysle ze to moja ostatnia szansa, tak czuje, chce ja wykorzystac bo nasteonej moze juz nie byc

Gość attttt
To,badz soba, wesola , pogodna kobieta :)

Gość attttt
ja nie moge zrozumiec dlaczego ostatnia szansa?przeciez raz sie juz spotkalisce i teraz drugi dlaczego ma byc ostatni?

facet moze cie zostawic nawet po 3 miesiacach randkowania, wiec jak cie zostawi od razu po seksie to wiadomo przynajmniej, ze nie bylo warto tracic czasu:) zreszta nigdy mi sie tak nie przytrafilo, pewnie dlatego mam tyle optymizmu w tej kwestii :)

o o coz skoro tak myslisz ze to sotatnia szansa, to staraj sie przezyc te noc jak najlepiej tak jakby jutra mialo nie byc niech to bedzie taki pozegnalny sex daj z siebie wszysko neich Ciebie poczuje cala i bedzie wtedy wiedzia jak cos, co mzoe stracic lub co straci

Gość Me muero de Amor
No kochani, jakie jeszcze pomysły macie?

Gość diastema
Zajdź z nim w ciążę. Jeśli facet jest przyzwoity, to przynajmniej będzie chciał swoje dziecko zobaczyć i nie będzie to Wasze ostatnie spotkanie. A Ty zapamiętasz tę noc do końca życia.

Gość Me muero de Amor
Dziecko? Wstyd sie przyznac ale tez o tym myslalam, bo kocham, bardzo kocham, ale kocham tak bardzo ze nie bede go krzywdzic dzieckiem, nie bede rujnowac naszych swiatow, a przedewszystkim swiata dziecko, bo kazdy maluch zasluguje na dwuch przyzwoitych i kochjacych sie rodzicow, wiec dzidzia odpada,

Gość Me muero de Amor
i co dalej?

Gość Me muero de Amor
:)

Gość Me muero de Amor
Podyskutuje ktos?

Gość Me muero de Amor
Może dzisiaj ktoś podyskutuje???

Gość Me muero de Amor
:D:D:D

Gość gość
Byłam kiedyś w dość podobnej sytuacji. Zostawił mnie chłopak, odszedł do innej nie tłumaczac zbyt wiele. I co zrobiłam? Będąc w depresji zamówiłam na niego urok miłosny (na http://urokmilosny24.pl z tego co pamiętam). Facet wrócił do mnie na kolanach błagając o przebaczenie. I jestesmy razem do teraz. Z tym, że ja już nie traktuje Go tak dobrze jak wcześniej, a on stara się duzo bardziej.