Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna_kocica_

Znak zodiaku-RYBY!

Polecane posty

Gość wredna_kocica_

Co myślicie o tym znaku? Wady, zalety. Kto jest rybką niech pisze, ale chętnie posłucham opini innych. ;D Linki do dobrych stron z charakterystyką ryb: http://www.as2.pl/wrazliwy-znak-ryb-n-72.html?newsPath=18 http://www.ladiva.pl/artykul/horoskopy/ryby-charakterystyka-znaku/163 "Panie spod tego znaku posiadają piękny wygląd zewnętrzny i interesującą osobowość, są eleganckie, pociągające i czarujące. Uwodzicielska i seksowna, kobieta spod tego znaku ma dużo wdzięku i spojrzenie, które zwala z nóg." ha! I co wy na to? ;D

Gość no ale blokujesz reklame ktora
baby ryby to kurva tragedia, zaklamane cierpietnice, egositki tak skupione na sobie ze wydaje im sie, ze zyja tylko dla innych. targedia. faceta znam jednego, spoko gosc, choc troche zbyt emocjonalny jak na moj gust :P

Gość kattka11111
to prawda faceci ryby są bardzo emocjonalni !

Gość wredna_kocica_
ejjj ja nie jetem egoistką. ;D

Gość rozwódkaaa
to jeszcze zależy spod jakiego znaku ty jesteś ryby są dziwne, nieprzewidywalne, ja nie mogę o mojej rybie zapomnieć ale związek ryba+ryba jest zawsze idealny

Gość wredna_kocica_
A myślcie że są wredne? Bo ja trochę jestem i nic na to nie poradzę, ale za to jestem wierna, nie zdradziłabym chłopaka.

Gość wredna_kocica_
ja jestem rybka. ;) i jestem z tego dumna. żyję w swoim świcie marzeń, a dziewczyny które mnie znają mówią, że mam swój inny świat i zasady.

Gość toszyba
moj chlop to ryba ;p i nmoge stwierdzic ze jest bardzo nerwowy ;p ccoo mn ie troche drazni ;p no ale ... i tak go kocham matola

Gość opson
facet ryba nerwowy i bardzo uczuciowy, troszkę nieodpowiedzialny

Gość wredna_kocica_
Znam jednego faceta rybę, ale mnie do niego nie ciągnie. I o tak-jest nerwowy. Aż ma taki tik-zakłada nogę na nogę i kiwa nią, ale tak wkurzajaco, ze masakra. Nie wiem czy dalej tak robi, bo dawno go nie widziałam.

Gość Katarzyna Pakosińska
ludzie spod znaku ryb nie myją nóg przed snem! ani gaci nie zmieniają, nic! w ogóle!:classic_cool:

Gość wredna_kocica_
oczekuję inteligentnych odpowiedzi. dzieci spać!

eee tam. ja mam same ryby w okolo. maz, mlody i moj brat i jakos nie zwariowalam :) normalni ludzie. uczucuiowi. cuzo widza, a w ogole to nie wierze w horoskop;P

Gość mychaaaaaaaa
Moj to rybka ... nerwowy bardzo uczuciowy tez czasem nawet placzliwy zazdrosny jak malo kto ... pozory twardego faceta a w srodku wrazliwy taki troche pogmatwany ... niezly w luzku mocno kochany i zaskakujacy ;d moja opinia hehe

Gość ciachooooooo
a co myslicie o zwiazku ryba (facet) +wodniczka??

Gość adelaidarpg
otoz cos ci powiem. Mialam kiedys jedna znajoma, spod znaku ryb. Byla to osoba niesamowicie niezrownowazona emocjonalnie, a do tego egoistka, jak jej sie cos nie podobalo to byla sklonna do niekontrolowanej przemocy. Pamietam tez, ze ta dziewczyna byla kochliwa, nie stala w uczuciach i czesto zmieniala partnerow. Drugi przypadek, tym razem chodzi o faceta rybe. Jest to moj kumpel, ktory jest niesamowicie lagodny, taka wrecz ciepla kluska bym powiedziala;-), ale jak cos lub ktos mu zajdzie za skore to jest sklonny wydrzec sie na cale mieszkanie. Poza tym on jest za duzym idealista, takim tez leniuchem. Studiowal latami, nie ma zbytnich ambicji zeby cos osiagnac i zauwazylam, ze on woli miec malo pieniedzy i mniej pracowac niz odwrotnie. Potem pracowalam kiedys z kobieta ryba i ona tez byla strasznie zmienna. Kolejny przypadek: moja ciocia, ktora nie daje sobie rady w zyciu i wstapila do sekty. Oto moje podsumowanie: Wiele ryb jest bardzo uczuciowych, ale niestety osoby spod tego znaku potrafia byc wredne, miec tendencje do zazdrosci i zaborczosci. Czesto tez klamia. To sa ludzie zyjacy gdzies na innej planecie. Uwazam, ze duza wrazliwosc jest cecha bardzo pozytywna i spojrzenie na zycie z innej perspektywy moze byc ciekawe. Ale ryby sa leniwe i malo praktyczne.Np. "rak"i naleza rowniez do wodnych, "uczuciowych" znakow, ale osoby spod tego znaku sa znacznie bardziej praktyczne nie tracac nic na swojej wrazliwosci. Ogolnie powiem tak: nie chcialabym zeby moj facet byl spod znaku ryb, bo ja nie mam zamiaru utrzymywac rodziny ;-)

Gość wredna_kocica_
Myśle, że będzie dobrze. ;) w końcu oba znaki są związane z wodą. Znalazlam dla ciebie artykuł w necie. Łatwo dojdziecie do porozumienia, musicie jednak mocno stąpać po ziemi. Potrzeba wam będzie w życiu trochę więcej realizmu i konsekwencji w działaniu, zwłaszcza w sprawach finansowych. Będzie to związek emocji z logiką. Wodnik - logiczny i racjonalny, zapewni Rybie poczucie bezpieczeństwa, ta zaś przy swojej ugodowości i ustępliwości będzie go dobrze rozumieć. Wodnik będzie dążył do przejęcia władzy w związku, co nie będzie przeszkadzało Rybie. Otoczy go miłością oraz czułością, sprawiając ze chętnie będzie wracał do domu. Wodnik powinien pohamować swoją niezależność oraz ciągłą potrzebą zmian, ponieważ ryba może czuć się samotna, zaniedbywana. Możecie wspólnie się inspirować i dopingować do działania. Mimo różnych temperamentów możecie się dopasować i sprawić ze wasz związek będzie romantyczny i z polotem.

Gość wredna_kocica_
do adelaidarpg. zgadzam się z tym co napisałaś. szczególnie z tym o pieniądzach. ;) ale cuż, ja już taka jestem. Mąż będzie bogaty hehe żartuję.;) myślę, że każdy człowiek się czymś różni,każdy ma trochę inny charakter ale prawdą jest, że każda ryba kocha marzyć i żyje w innym świcie. I kłamie. o takkkk ale na pewno nie zdradza. tego jestem pewna.

Gość ciachooooooo
dziekuje ;* Moj cudak to rybka i jest bardzo zazdrosny !!! bardzo ale to bardzo

Gość wredna_kocica_
do ten ostatni niedziel ejj czemu tak bez entuzjazmu? ryby są spoko, szczególnie szczupaki. xD ;D

...być spod znaku ryb to jak wyrok... życie przegrane już w dniu narodzin, a nawet w dniu poczęcia - no bo dzień narodzin zależy od dnia poczęcia :O I to jeszcze żeby przegrać z własnej winy... ale nie... to rodzice skazują nas na bycie spod znaku ryb :O Powinien być ustawowy zakaz poczynania dzieci w okresie po którym urodzą się pod znakiem ryb :O Bo to zbrodnia poczynać dzieci w tym okresie :O

ja jestem ryba ;) cierpietnicy jak najbardziej ;) ale przegrancem sie nie czuje,mam wyksztalcenie i dobra prace ;)

oczywiscie ;) a czemu Ty czujesz sie niespelniony/a? mamy zdolnosci do marudzenia co ;P