Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna_kocica_

Znak zodiaku-RYBY!

Polecane posty

Gość wredna_kocica_
Odświeżam! Piszcie coś więcej, przecież ten znak nie jest zły. ;D

oczywiscie ze nie jest , fajni sa faceci spod tego znaku, zabawni wrazliwi i bardzo przyjacielscy ;) i oczywiscie lekko zlosliwi, ale mnie to nie przeszkadza bom tez ryba ;)

Oboje z mezem jestesmy z pod tego znaku i jako para - rozumiemy sie bez slow. Mamy bardzo podobny system wartosci, oboje jestesmy cholernie o siebie zazdrosni, jak kochamy to calym sercem - nienawidzimy rowniez calym ;-))) Jedyna roznica to u nas ambicje/osiagniecia - ja mam fiola na punkcie mojej zawodowej kariery (moim celem od zawsze sa coraz to nowe awanse, tytuly itp) na dodatek jestem strasznie niecierpliwa. Moj maz natomiast jest szczesliwy na stanowisku ktore zajmuje (kierownicze jednakze ja mu ciagle powtarzam ze stac go na wiecej). Chociaz z drugiej strony to ja lubie wydawac zarobione pieniadze a moj maz jest oszczedniejszy.. ;-))) U nas zwiazek ryba-ryba dziala bez zarzutu. Dodam ze mamy 2 corki (Wodnik i Skorpion) i tutaj sie zaczynaja schody.... ;-)))) Pozdrawiam wszystkie Rybki

Gość wredna_kocica_
tak słyszałam, że związek ryba-ryba jest świetny, ale co z innymi znakami? Ja nie umiem dogadać sie z Bykiem. ;)

"Rogacze" ;-)))) u mnie odpadali w przedbiegach! Nie wiem dlaczego ale ciezko mi sie bylo z nimi dogadac. Powiem ze calkiem przyzwoity zwiazek stworzylam z facetem Blizniakiem, a takze Lwem (chociaz z tym ostatnim to nie za dlugo bo ciagle "cukrowanie mu" ;-))) mi sie znudzilo Moja najlepsza przyjaciolka jest Skorpionem i jestesmy "razem" juz 20 lat ;-))))

Gość wredna_kocica_
Ja przyjaźnie się z baranem i jest ok. ;)

Gość jewalka majka
Jestem ryba-kobietą .Opis z tarota pasuje do mnie w 90% tylko z 1 sie nie zgadzam to temperament.A ja mam chyba jeszcze1 ceche negatywną.Patrząc na wizualny znak czyli 2 ryby płynące przeciwnie to sie u mnie zgadza...czyli jestem dwulicową suką..niestety ale to prawda szczera!!

Gość tryku
ja i mąz to ryby. Jestesmy zupełnie rózni, ale na prawde mamy mnóstwo przyjaciół i znajomych. On jest nerwowy, ja opanowana, ja mam luz na wszytsko, a on sie wszytskim przejmuje itd To on jest bardziej oszczedny ode mnie. Na mnie mówia Matka Teresa. Generalnie nie narzekam:) Duzo zalęzy tez od wychowania;)

Gość gość
Rybka kobieta hmm romantyczna kochliwa nie wierna emocjonalna dbajaca o siebie niecierpliwa Taka jestem:)

Gość gość
ja jestem ryba więc chyba najlepiej cos powiem na ten temat:)po pierwsze łatwo nas ryby urazić, po drugie jestesmy uparte, a po trzecie lubimy flirtowac i łatwo sie zakochujemy, a po czwarte jak ktos nam zrobi krzywde to newt jak kochamy na zabój nie wybaczymy tej osobie i wyrzucamy wszystkie pamiątki po byłym..ja taka przynajmniej jestem..