Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mario50

nie kocham żony

Polecane posty

mam duży problem i nie wiem co mam zrobić, Nie kocham swojej żony w sumie chyba nigdy jej tak naprawde nie kochałem jesteśmy 18 lat po ślubie, mamy 2 dzieci w wieku średniej szkoły>>ja mam już 50 lat>> żona dużo młodsza>> Cały czas ja utrzymywałem rodzinę żona prowadziam dom>> żyjemy skromnie za około 4000 miesięcznie>> Mam dość już ciągłej podejrzliwości o zdradę ciągłych kontroli z jej strony>>Czuję się jakbym odsiadywał wyrok za morderstwo>> liczę dni kiedy dzieci dorosną i trochę się usamodzielnią>> chciałbym się rozwieść lub odejść i żyć samemu>>Nie szukam innej kobiety>> Po prostu mam dość koszmaru życia we dwoje> żal mi tylko dzieci, ale finansowo jestem w stanie im maksymalnie pomagać> Wolałbym żyć w wynajętym mieszkaniu nawet za 500 zł miesięcznie ale sam, żeby skończył się ten małżeński koszmar>>Brak mi tylko odwagi by to zrobić, a może to przyzwyczajenie?Jeśli ktoś miał podobną sytuację to proszę o radę>>Jestem w stanie nawet wszystko jej zostawić , spakować się do bagażnika samochodu i wyjechać jak najdalej>>

Gość Ja Cie rozumiem bo moja matka
byla tak nieznosna ze moj 65letni ojciec (ona 40) wzial i sie wyprowadzil... niestety zostalam ja i tez licze dni do wyprowadzki. Wiedz jednak ze skoro zona nie pracowala jej tez bedziesz musial placic alimenty

Gość znam taką historię
moj znajomy tak zrobił, do tego trzeba mieć odwagę, mieszka sam od 3 lat, dziecko nastoletnie, mam z nim świetny i częsty kontakt, a sam odżył psychicznie

Powiedz to jej. Niech znajdzie pracę i żyje swoim życiem. Nie każdy związek trzeba ciągnąć

Gość palant
ja też tak mam