Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozesz ty

nie zdalam egzaminu na prawko!!!!!

Polecane posty

Gość ozesz ty

kurcze wsiadlam do tego samochod i totalna pustka, zachowywalam sie tak jak bym dopiero uczyl asie jezdzic ze stresu normalnie masakra, nie patrzylam na znaki tzn, patrzylam ale czulam sie totalnym tepakiem. Wymusialm pierszenstwo 10 minut przed koncem egzaminu:-( zastanawiam sie czy czujac sie tak jak dzis kiedykolwiek zdam te prawko. Zdawalm pierwszy raz

Pracuje w WORDZIE. To żeby ktoś zdał za pierwszym razem to prawdziwa rzadkość. Także nie stresuj się nie potrzebnie.

Gość ozesz ty
dzieki nivea, ale to ze nie zdalam to moja wina zastanawia mnie tylko czy zawsze bede tak mega zestreswoana, ze mimo tego ze jezdzilam dobrze to teraz na egzaminie nie potrafie

Najgorszy w tym wszystkim jest właśnie stres, to przez niego tylu ludzi oblewa. Musisz iść z takim nastawieniem, że huj tam..zdam to fajnie a jak nie to są jeszcze poprawki, zaufaj to działa.

Gość Wiennna5
zgadzam się z nivea. ja miałam 3 oblane egzaminy, przed kazdym trzęslam sie jak osika ze strachu, stresowalam sie tak że nie wiedziałam kim jestem i co tu robie. za kazdym razem przez ten stres oblalam a pozniej płakałam. ale poszlam zapisałam sie na 4 egzamin i myśle, a pieprze to zdam to zdam nie to nie, nie będę sie przejmowac jakims głupim egzaminem. na świecie są gorsze rzeczy niz oblane prawko. poszłam z nastawieniem pod tytułem "mam to w dupie" I ZDAŁAM:):)