Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofkrofkrokfrokf

problem z komputerem

Polecane posty

Gość ofkrofkrokfrokf

COś pomieszałam i teraz jak klikam na dysk c lub d to wyświetla mi się "Wyszukiwanie", zamiast zawartośc dysku. jak to odkręcić?? mam windowsa xp

Poczekać, aż raczy sobie "wyszukać". Wątpię, żebyś coś nakręciła. Bo zakładam, że masz na dysku C: zainstalowanego Windowsa, więc gdyby rzeczywiście coś by się poplątało objawy byłyby inne. Ot w "głowie" mu się chwilowo popieprzyło prawdopodobnie.

Gość ofkrofkrokfrokf
ale ja cos w ustawieniach sie bawiłam, chciałam ustawic tak zeby rozszerzenia sie wyswietlały w plikach i kliknełam cos jeszcze i dupa.

Ale z tego co pamiętam tam w opcjach folderów (skoro widoczne rozszerzenia) nie ma wielkiej filozofii, więc nic się nie powinno dziwnego zdarzyć. Ciągle jeszcze szuka?

Gość ofkrofkrokfrokf
No tak, od kilku dni tak mam. Ze kliknę w obojętnie któy dysk i zamiast wyświetlania zawartości top pokazuje się te okno z tym pieskiem co wyszukuje. Zeby wejść do dysku musze poprzez opcję "Eksploruj"

Hmm, a to ciekawe. Spróbuj zobaczyć w tamtych opcjach, gdzie grzebałaś, co mogło się przestawić. Zobacz czy w xp jest tam przycisk "przywróć domyślne" (bo w win7 taki jest odnośnie tego).