Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRawda w oczy kole.

Smutna prawda o wsiach...

Polecane posty

Gość PRawda w oczy kole.

Prawda jest taka że z mojej byłej klasy z gimnazjum (prawie wszyscy, oprocz mnie i 2 innych osob byli ze wsi) wszyscy poszli do zawodówki! Chyba tylko jedna osoba poszła do LO. No i jak tu nie wierzyc w te opowiesci na temat wsi i ich mieszkancow?

Gość Palaooookaki
Hahaha.. i jeszcze powiedz ze ludzie z miasta maja bardziej poukladane w głowach,jak ktos sie bedzie chcial uczyc to wszedzie to zrobi,skadby nie byl.

Gość sdfgsdhshdsgs
Ja jestem ze wsi i jakoś studiuję :P i to na polibudzie :P Więc nie mierz wszystkich swoją miarą :P A zapewne nie jesteś z wsi tylko z miasta i jest to prowokacja :P

Gość ruby-on-railllllls
witaj, pochodzę z wioski popgrowskiej - nie bło tutaj szans - pojebałem studia i założyłem biznes - teraz spokojnie mam 12,000 - 15,000 na rękę a 'miastowi' się uczą na europeistyce ;) - nie generalizuj

Obecnie ludzie po ZSZ zarabiają więcej iż magistry po socjologiach i innych gównach tego typu 🖐️

Gość Stereotypy
Ja tez jestem ze wsi, wlasnie studiuje. Z mojego rocznika polowa osob poszla na studia, skonczyli liceum, technikum. Zreszta co Ty masz do ludzi po zawodowce, kazdy zyje po swojemu... A w miescie to niby same wyksztalcone idealy? Zastanow sie.

Gość Aha i oczywiscie
Wszyscy sa beznadziejni a wasza trojka robi kariere? Hehe wez sie za jakas robote albo nauke a nie pier dolisz...

Gość PRawda w oczy kole.
No akurat ja nie mowie ze moja trójka robi kariere, bo oni też poszli do zawodówki, to jedna osoba z LO to jest właśnie ze wsi. A ja poszłam do technikum.

Gość atari zwei
co z tego wynika tak praktycznie ? znam fajnego spawacza i paru bezsensownych magistrów.

Gość bellabonda
Ale dlaczego chodziłaś do klasy z samymi osobami ze wsi? To gdzie ta szkoła?

Gość bellabonda
Bo u mnie w gimnazjum nie było nikogo ze wsi, bo niby skąd tam się miał wziąć :) A w liceum były dwie osoby, które dojeżdżały i jedna mieszkała u rodziny

Gość PRawda w oczy kole.
No bo na wsiach nie mamy gimnazjów.

Gość PRawda w oczy kole.
bo to jest mała gmina i w tej szkole robili klasy wg. miejsc zamieszkania, a akurat klasy miejskie byly zapelnione wiec ja musialam isc do wiejskiej.

Gość bo madrzy sa
teraz Ci po zawodowkach maja wiecej ofert pracy niz Ci po studiach juz nie wpsominajac o zarobikach...

Gość mycha1990
u mnie na wsi bardzo dużo osób chodzi do l.o a z mojego rocznika 1 studiuje informatyke 2 biologie 1 geografie 1 prawo.... i co????????????????? głupsi?????????????????????