Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naseri

grudniowki 2010

Polecane posty

zakladam nowy topic dla spodziewajacych sie dzidziusia w grudniu. ja mam termin na 19.12. czuje sie dobrze, z wyjatkiem tego ze strasznie puchna mi palce u rak i oczywiscie wstawanie w nocy.

Gość jooo-askkaaa
hej, ja mam termin na 27 grudnia, do tej pory bylo ok... a teraz musze kontrolowac cisnienie bo kilka razy mi podskoczylo a wiadomo ze to niebepieczne. W nocyw wstawanie co godzinke no coz... a tak pozatym bedzie prawdopodobnie corcia... a u Ciebie?

u mnie synek ;-) ja mam cisnienie w normie, na szczescie. boisz sie juz porodu? bo ja wlasnie zaczynam sie bac...

Gość jooo-askkaaa
:) fajnie syneczek..... co do porodu to owszem boje bardzo z dnia na dzien rozmyslam o tym jak to bedzie czy cc czy urodze naturalnie ...chociaz jak bede miala klopoty z nadcisnieniem to pewnie zrobia mi cc. Masz juz wszystko dla dzidzi? to Twoje pierwsze dzieciatko?

Gość zazdroszcze wam
jeszcze 5-6 tygodni i będziecie tuliły swoje skarby. U mnie jeszcze 17 tygodni do końca, a ja już nie mogę się doczekać.

to moje pierwsze dziecko, nigdy nie chcialam rodzic w grudniu no ale jakos tak wyszlo :) my juz wszystko mamy dla synka oprocz wozka, jeszcze sie zastanawiam jaki. jaki ta masz wozeczek?

witaj wiola! dziewczyny a ile przytylyscie juz w ciazy? ja juz 30 kg prawie!!!!!!!!

dobry dobry :) ja tez grudzien:) dokladnie 11 :) juz niedlugo a jednak okropnie sie ciagnie :( tym razem chlopczyk:) chociaz kto wie? ;) ja przytylam 7 kg i chyba to troszke malo hmmmm

Witam ja przytyłam 15 kilo a wydawało mi się że około 20 bo w domu się nie ważę a na ostatniej wizycie ważyłam się i dokładnie 15 kg w pierwszej ciąży przytyłam ponad 20 kilo,dla malucha wszystko mam kupione ,wózek stoi ,łóżeczko kupiłam tym razem turystyczne bo przyda się na wyjazdy a bez sensu było by kupować dwa ,materac oczywiście dokupiłam normalny.

Gość Grudniówka również
Ja mam termin na 3 grudnia, w zeszły poniedziałek odstawiłam fenoterol, wczoraj odszedł mi czop śluzowy, mam nadzieję, że urodzę już niedługo. Skurcze mam codziennie tyle że nieregularne... Niewiele mi zostao, ale już nie daje rady ;)

Gość jooo-askkaaa
o widze, że tu głucho-pusto, założycielki tez nie ma....

Gość jooo-askkaaa
neseri ojj to duzo przytylas, ja 13 kg na plusie :P to w sumie tez duzo. Ja praktycznie ciuszki, wyprawka cala to mam wszystko. Wozek i lozeczko zamawiamy za tydzien. Ja wybralam mutsy transportera, a lozeczko z drewexu. Pozdrawiam dziewczyny

Gość Grudniówka również
Ja wczoraj pisałam, że mam termin na 3 grudnia ;) Wyprawka cała skompletowana, wózek również mutsy transporter ;) Przytyłam niestety 18 kg, ale powiem szczerze, że nie wiem gdzie je mam... Pewnie, że tyłek urósł ;) Brzuchol wiadomo ;) ale jakoś szczególnie gruba nie jestem. Wprawdzie łezka mi się w oku kręci jak oglądam zdjęcia sprzed ciąży (miałam 87 cm w biodrach przed ciążą...) ;) ale jak tylko urodzę to biorę się ostro za siebie ;)urodzę