Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raknieborakkja

ZNAK ZODIAKU -RAK

Polecane posty

Gość raknieborakkja

jakbyscie scharakteryzowali osoby spod tego znaku;-)

Charakteryzowanie wg znaku jest idiotyzmem. De facto z faktycznym wchodzeniem Słońca w jakiś znak nie ma już nic wspólnego, od czasów kiedy wymyślono sztywne ramy czasowe dla poszczególnych znaków, w naturze ulegly one już zmianie. Nie wiem czy jasno napisałam Jeśli od dzieciństwa rośnie się w jakims przekonaniu, że jest się np. Rakiem i powinno sie być wstydliwym itd to nie dziwię się , że ludzie potem mówią jak to opisy znaków są trafne.

Gość raknieborakkja
zawsze myslalam,ze lew ma wiecej energi od raka i jest tez bardziej towarzyski.

Gość yffffffffffffffff
Podsumowując - rak i lew to ten sam znak zodiaku - heh no zważywszy na fakt że ja jestem lew a charakter mam jak rak to sie zgadzam :D

Gość yffffffffffffffff
ja to raczej aspołeczna jestem :P:P ale też nie jestem melancholijna i płaczliwa tylko uparta i dumna więc może coś tam z tego lwa mam :P

charakterystyka wiec: 1 krok do przodu 2 do tyłu:D znak jak znak :) a co z Wodnikami kto scharakteryzuje ?

Pewnie znajdziecie wytłumaczenie, bo wg obecnych danych astronomicznych Rak trwa do 10 sierpnia bodajże, czyli ja już też Rakiem, nie Lwem jestem No ale jak można ludzi urodzonych w danym miesiącu upychac pod jeden typ osobowości?

Ja mam dużo z lwa, natomiast nie wiem dokładnie, czym charakteryzuja się raki, także nie mogę stwierdzić, czy to ja mam charakter raka, czy mój ojciec rak ma charakter lwa ^^

Gość akurat się nie zgodzę
z obserwacji widzę podobieństwa w charakterach między osobami spod tego samego znaku zodiaku trzeba tylko pamiętać że osoby "z poczatku znaku" mogą być trochę inne niż te z "końcówki" raki są bardzo rodzinne, zamknięte w sobie, stronią od towarzystwa, są ciche, sentymentalne, pamiętliwe, bywają złośliwe,

Gość raknieborakkja
"Kultura mam na drugie" owsze jest taka opinia, ze gwiazdy ktore maja wplyw na pewien typ osobowosci zostaly ustalone 2000 lat temu. Ale ja wierze w astrologie. I nie zgadze sie, ze taka charakterystyka ma wplyw na ksztaltowanie sie pewnych wzorcow osobowosci u czlowieka. To przeciez smieszne, tym bardziej ze osobowosc czlowieka ksztaltuje sie juz we wczesnym dziecinstwie

Gość yffffffffffffffff
ja jestem na granicy zmiany znaków ale niby już lew ale jakos nie wierze :P może jestem pomieszana ;) chyba tak

Gość raknieborakkja
ja jestem takim typowym rakiem z 22 06

Gość yffffffffffffffff
ja 23 lipiec 5 rano :D

Gość aneeeetart
;-) wydaje mi sie, ze mam niezwykle zaostrzona intuicje. Czy tez tak masz?

Jaka opinia? To jest fakt, że znaki ustalone 2000 lat temu nie mają związku z aktualnym stanem Kiedyś astrologowie przynajmniej podpierali się astronomią, a teraz poszli swoją drogą jak widać

Gość aneeeetart
tej czysto racjonalnej strony,

Gość trzpil
Znam 3 osoby spod znaku Raka. Są introwertyczne, nietowarzyskie, nieufne, spodziewają się po ludziach wszystkiego, co najgorsze i są skupione na swojej wrażliwości, którą oczywiście mają i to nawet w nadmierze. Jednak twierdzenie, że wszystkie Raki takie są, byłoby za dużym uproszczeniem. Znam ludzi spod innych znaków, którzy też mają takie cechy.

Gość yffffffffffffffff
Są introwertyczne, nietowarzyskie - to sie zgadza a dalej to już nie. Jestem niestereotypową samotniczką bo nie użalam sie nad sobą a wręcz się ciesze z życia.......chociaż wielu pewnie myśli,żem ponurak ;) Ale mam to gdzieś. Po ludziach to sie raczej niczego nie spodziewam,ani najlepszego,ani najgorszego.Po prostu liczę na siebie i nie zwalam na innych swoich niepowodzeń.A czasami to sie sama do siebie śmieje w tramwaju bo mnie coś rozśmieszy ;) Powinnam sie przejmować że nie potrzebuje ludzi? Być może,ale włąsciwie dlaczego,skoro mi z tym dobrze? Mam 2 bliskie koleżanki już od kilku lat i to wystarczy

Gość ja przez ogłoszenie
raki górą:classic_cool: