Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po849d84ud

Ja się po prostu do tego nie nadaję...

Polecane posty

Gość po849d84ud

Bycie matką to nie dla mnie... Gdy jestem poza domem jestem po prostu szczęśliwa. Ale kiedy jestem w domu to non stop zła, poddenerwowana, wszystko mnie wyprowadza z równowagi co robi moje dziecko. Kilka razy przeholowałam i teraz myslę nad oddaniem dziecka do adopcji... Po prostu go nie kocham i na pewno nie jest mu ze mną dobrze... Problem w tym, że syn ma 3 lata już i boję się tych całych procedur, bo co mam zrobić? Wziąć dziecko za rękę i zaprowadzić je do domu dziecka i powiedzieć 'rezygnuję z macierzyństwa"?

Gość Mannila546
a może jakaś terapia? ja wiem, że niektóre kobiety po prostu nie są stworzone do bycia matką, ale inne po prostu sobie nie radzą, warto spróbować

Gość po849d84ud
Tylko że ja nie chce swojego dziecka, wiem jak to brzmi, ale go niecierpie... Odkąd się urodził starałam się do niego przekonać, pokochać albo przynajmniej polubić czy też zaakceptować że jest... Niestety nie wyszło mi. To co się dzieje to iluzja, sztuczna sytuacja stworzona na potrzeby innych aby ludzie nie gadali.

Gość efurgfu
lepiej zdecydowac sie na taki krok niz przez reszte zyia wypominac dziecku ze jest.