Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiedzcie mi kochani

W czym tkwi problem prawiczków ?

Polecane posty

Bo chyba nie w wygladzie ? Widuje nawet u siebie w pracy wiele par ,powiedzmy sobie szczerze niezbyt ładnych , lub on taki sobie ,ona ładna , ludzie po wypadkach , cięzkich chorobach ,osoby chorobliwie otyłe maja przyjaciół , dzieci,szczesliwe zwiazki... O co Wam chodzi ? Charakter chyba nie taki panowie , do tego szukacie normalnej (w waszych oczach normalna to ładna) świetej ale do kosciola nie powinna chodzic bo tam ksieza to zboczency i tak dalej.... Uzalajcie sie nad soba dalej ,a skonczycie jako stare zgorzkniałe dziady , tak jak pan jarosław K i kot :o

panowie ? :)

Gość problem prawiczkó tkwi
w tym, że są: - nieatrakcyjni fizycznie - niscy - łysieją - mają nudną osobowość - nikt ich nie lubił nawet w przedszkolu bo patrz pkt. wcześniejszy

Gość MarcinUam
w niczym , mają po porostu ciekawsze zajęcia.......tj. swoje hobby.

Gość jak by byli przystojni
i mieli interesujący charakter to nie byli by nieśmiali. Albo jak by byli nieśmiali to dziewczyny uważały by to za urocze i same ich poderwały. więc źle blonydnie

No właśnie, w nieśmiałości i niskiej samoocenie, do tego w ślepej wierze w mądrości z kafe, że aby mieć dziewczynę, należy być wysokim, opalonym, mieć dużo pieniędzy i BMW (czy jakieś inne dobre auto, sorry, nie znam się)

Gość a ty jakiego masz faceta
niskiego, tłustego/z zapadnięta klatą, bladego jak śmierć, bezrobotnego/minimalna krajowa, nudnego i bez prawka? no powiedz

To do mnie było? Owszem, bardzo niskiego, z nadwagą, latem opalonego, a zimą bladego (chyba bym zwymiotowała, gdyby mój mężczyzna korzystał z solarium :O ) i nie zarabia kokosów. Prawo jazdy ma, samochód też, ale mały i stary, bo samochód służy do transportu, a nie do chwalenia się. I właśnie dlatego, że nie ma kompleksów z powodu swojego wyglądu i nie zatruwa otoczeniu dupy, bez przerwy gadając o swoich niedociągnięciach, za to ma poczucie humoru i potrafi ciekawie opowiadać o swoich zainteresowaniach, na każdej imprezie jest duszą towarzystwa i większość kobiet nie może od niego oderwać wzroku. Ale cóż, prawiczki i tak nie zrozumieją i nie wezmą się za siebie, bo uwielbiają babrać się we własnych smuteczkach - tak jest wygodniej i bezpieczniej :O (z całym szacunkiem do mężczyzn, którzy czekają na noc poślubną ze względów religijnych).

Ja nikomu też nic nie mówię bo kogo to obchodzi Swoje wiem Jakbym był ładny to by dziewczyny by się wokół mnie kręciły a tak to jak w tej piosence znanego serialu "Gdy go mijasz czemu wtedy odwracasz wzrok"

Gość ........|.........
.

Wiem bo mam juz 28 lat i 7 miesięcy Dziewczyny szukają przystojniaków trzeba się z tym pogodzić i zostawić ich w spokoju żeby sobie współżyły z przystojniakami

Moim problemem jest trądzik i wszystkie zmiany w charakterze jakie nastąpiły. Jeśli ładna dziewczyna popatrzy na mnie jako obiekt seksualny czy materiał na chłopaka, musi wypić pół litra we dwóch. Średnia ćwiartkę, brzydka kieliszek.

Gość prawiczki także nie chodzą
na imprezy i nie mają zainteresowań

Gość nie iii
taaa w 2012 :o

Gość no i coś jeszcze
bo chcemy wiedzieć

Gość no proszę wasss.....
Ależ co to ma znaczyć "nigdy taki nie byłem i nie potrafię się zmienić"? Ja do 20 roku życia byłam nieśmiała, siedziałam cały czas w domu, nie miałam znajomych ani chłopaka. W końcu się wkurzyłam i popracowałam nad sobą, ale nie nad wyglądem, tylko nad charakterem, podejściem do ludzi, nad tym, by mieć czym zainteresować potencjalnych znajomych... No i przestałam chować się po katach i obnosić ze skrzywioną, cierpiętniczą miną, bo tacy ludzie odstraszają :O

Wg mnie problem tkwi w tym, że prawiczki za bardzo żyją swoim "problemem" prawictwa ^^ Przez co zaniedbują relacje z ludźmi i inne sfery życia :]