Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarriJoe

Ona starsza, on młodszy....Opowiedzcie o swoich doświadczeniach

Polecane posty

Gość MarriJoe

Witajcie. Mam 27 lat, poznałam niedawno bardzo interesującego chłopaka- jest wybitnie inteligentny, wrażliwy, odpowiedzialny a jednocześnie- radosny i zabawny. Bardzo mi ta mieszanka odpowiada :) Jednak...on ma 22 lata. Standardowo: myślałam, że jest młodszy ale o jakieś...2 lata, ponieważ jego zachowanie nie wskazuje na tak młody wiek...Powiedzcie proszę, czy macie podobne doświadczenia (partner młodszy o 4-7 lat?). On nie pracuje- wiadomo- uczy się. Dla mnie to nie jest problem, rozumiem to i uważam za normalne, jednak może to rodzić pewne trudności "logistyczne" (gdzie zjeść obiad? w restauracji czy w McDonaldzie? co dać sobie na urodziny?). Trochę się tego boję...wiem, że zależy mu na mnie, ale ...nie wiem, na ile to nie jest chwilowe. Wiem, że chce mnie w sobie rozkochać- nie chce żadnych kontaktów fizycznych, dopóki go nie pokocham- to jego decyzja, nie moja - chociaż uważam, że bardzo sensowna i się zgodziłam. KOBIETY Jak wam się układa w takich związkach? Jakie występują trudności? Jak na co dzień radzicie sobie? My dopiero się poznajemy, ale...czuję,ze to moze być to.. Proszę o wypowiedź kobiety, które są w takim związku co najmniej trzy lata (trzy lata, ponieważ stan tzw. zauroczenia, zaślepienia utrzymuje się ok 2 lat, potem w grę wchodzą inne czynniki jeżeli związek przetrwał)

Gość hhjkkklll
Zaraz tarocistka marianna wklepie ci tu swój tekst z danymi teleadresowymi. Do niej skieruj te pytania. Koszt jednej odpowiedzi to 3 złote z watą.

Gość MarriJoe
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość to juz jest mega nudneeeee!!!
:-0 :-0 :-0 jest ze 100 takich tematow, zajrzyj, poczytaj i nie przymulaj...!!! :-0 :-0 :-0 poza tym 5 lat to zadna roznica, naprawde nie masz o czym pisac????? 🖐️

Gość to juz jest mega nudneeeee!!!
poza tym, babo, kazdy facet jest inny..!! to tak, jakbym pytala na forum: dziewczyny, jak to jest byc z rowiesnikiem??? :-0 :-0 :-0 co za debilne pytania!!! kazdy czlowiek jest inny, jeden porzadny, drugi dran i wiek nie ma tu nic do rzeczy!! tak trudno to pojac??? :-0 :-0 :-0

No więc MarriJoe. Uważam, że nie masz powodów do obaw i przesadnego analizowania. Znam mnóstwo takich par :D Jeżeli facet jest tak dojrzały jak piszesz, to nie sądzę, że będziecie mieć problemy typu gdzie zjeść obiad czy co dać sobie na urodziny :) Poza tym pomyśl, że gdy Ty będziesz miała 30 lat, on będzie miał 25 i różnica nie będzie już tak duża.

Gość to nie duza różnica
więc sie nie przejmuj.Powodzenia.:)