Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca23

popicie tabletki sokiem z grejpfruta :/

Polecane posty

Gość niewiedząca23

Tak wiem, nie powinno się... Tyle że dowiedzialam się o tym po fakcie. :( Była impreza, wypilam sobie szklanke tego soku, za kilkanascie minut polknelam tabletkę, pozniej za jakis czas (kilka-kilkanascie minut) kolejna szklanka :/ następnego dnia rano znów ;/ 2 doby pozniej kochalam sie z narzeczonym, "po wszystkim" zasnelismy, (nie wstawałam) więc ejakulat pozostał we mnie dość długo. Jest duże prawdopodobieństwo zajscia w ciążę? Tabletki biorę (nie pierwszy raz) juz około roku. Nigdy nie zdarzyla mi się podobna sytuacja, tym bardziej nigdy nie podejrzewałąm że napiszę na forum z takim pytaniem;/ Po prostu trochę sie zestresowałam tym wszystkim co czytałam. Wszedzie bylo tylko ze jak napije się raz na jakis czas szklanke soku to nic sie nie stanie, ale nie wolno popijac ;/ Na ulotce od tabletek nie ma zadnej wzmianki na temat tego soku.

niby nie powinno sie popijac jakiejs grupy lekow bo wzmaga ich dzialanie, nie sadze, zeby wypicie litra soku moglo wplynac na obnizenie skutecznosci pigulek