Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebo nad Berlinem

Straciłam kolejną ważną osobę w moim życiu

Polecane posty

Gość Niebo nad Berlinem

I już w nic nie wierzę...nawet w samą siebie.

Gość Niebo nad Berlinem
Jak żyć po stracie kogoś, kogo się kochało ?

Gość Niebo nad Berlinem
Jakie to pocieszające...

Gość Niebo nad Berlinem
Od jakiegoś czasu byłam blisko z pewnym chłopakiem. Uważałam go za swojego przyjaciela, zwierzałam mu się z tego, co mnie boli. A on ? Najzwyczajniej w świecie potraktował mnie jak śmiecia i nie docenił tego, jak się staram. Wyjechał do Holandii i przestał się do mnie odzywać.

Gość Bez_szans_na_nick
...najlepiej nie żyć

Gość myslalam ze umarl
:o

Gość pomarańczowa pokraka
Dokładnie, też myślałam, że ktoś jej umarł! :O

Gość Z*dupy*strony
Okłady ze śmietany i rozgotowanej brukwi w okolicy pach pomagaja

Gość Niebo nad Berlinem
Może gdyby umarł, byłoby mi mniej przykro niż teraz. On nigdy mnie naprawdę nie szanował, nie doceniał, szukał okazji, żeby podciąć skrzydła. Długo starałam się dla niego zmienić i walczyłam o jego uczucie, ale to jeszcze mocniej pogorszyło sprawę. Spadło moje poczucie wartości, bo cokolwiek robiłam, to on zawsze patrzył na mnie z góry.

Gość ewuuuuuula
widac ze mloda jestes i nie znasz zycia skoro robisz tragedie bo chlopak przestal sie odzywac. Musisz byc bardzo slaba psychicznie skoro takie, co tu duzo mowic, blahe sprawy wywoluja u ciebie takie reakcje. Ludzie przezywają rozstania po latach razem, zdrady, smierci i zyją dalej ale wiadomo, kazdy etap zycia ma swoje dramaty

Gość Z*dupy*strony
Ja mam równie straszny problem...mój kot ma rzadki stolec...ale nie potrzebuje sie o takich pierdołach rozpisywac jak ty..

Gość ewuuuuuula
z tobą naprawde musi byc cos nie tak skoro osobe ktora cie nie szanowala nazywasz wazną w swoim zyciu i jeszcze za nią placzesz...

Gość Niebo nad Berlinem
Kochałam go, ale co z tego, skoro on kpił sobie z tego, co czuję. Na każdym kroku oglądał się za innymi, wystawiał do wiatru, więc nic dziwnego, że przestałam wierzyć w ludzi...

Gość Z*dupy*strony
Hmm..moja diagnoza brzmi:musi być z ciebie zajebisty pasztet (i fizycznie i umysłowo) skoro typ spierdolił i to aż do Holandii

Gość werifikation
jesli pozwalałas sobie na brak szacunku to czego sie spodziewałas? ale wkurwiają mnie takie baby jak autorka, najpierw wiążą sie patologią a pozniej placzą ze pije, bije i zdradza. Trzymal cie przy sobie na siłe, przywiązal cie do kaloryfera ze nie moglas odejsc? Nie, ty po prostu potrzebujesz takiego traktowania bo lubisz sie nad sobą uzalac. Ja szanuje kobiety, ktore szanuja same siebie, proste

Gość Niebo nad Berlinem
Nie znasz mnie, to mnie nie oceniaj. Jesteście strasznie niemiłymi ludźmi, którzy niepotrzebnie wchodzą w temat, skoro potrafią tylko jechać po innych nawet ich nie znając. Ja zawsze byłam w porządku, a że ktoś jest taki, jaki jest, to ma problem.

Gość kasztan z nad rawy
bo nigdzie nie spotkasz tyle jadu, wulgarności itp co tu....

Gość werifikation
ja nie mam problemu tylko ty byłas z facetem ktory miał cie gdzies a ty pozwalas sie tak traktowac. to forum i mam prawo wyrazic wlasną opinie, ze sam nie chcial bym byc w zwiazku z kobieta ktora pozwalała sobie na szmacenie samej siebie

Gość Niebo nad Berlinem
On nie był moim facetem, tylko bliskim kolegą! Nigdy mnie nie uderzył ani nic w tym rodzaju, ale jak już się bliżej poznaliśmy, to zamiast zachowywać się jak na przyjaciela przystało, to na każdym kroku mnie dołował i zawodził. Potem jeszcze mnie olał i pojechał sobie do Holandii...Nie użalam się nad sobą, ale jest mi przykro, że ja jestem uczciwa, a ktoś tego nie docenia.

Gość Niebo nad Berlinem
Szmacenie! Czy ja komuś wchodziłam w dupę i zachowywałam się nie w porządku ? Nigdy!

Gość !!!
AJKS-A Mówili że nie dożyję zimy

Gość Z*dupy*strony
Marność nad marnościami i wszystko marność...koniec pierdolenia

Gość Niebo nad Berlinem
Nie rozumiem dlaczego jedziecie po mnie, skoro ja nic, poza tym, że zbyt mocno zaufałam, nie zrobiłam! Byłam w nim zakochana, ale to nie jest tak, że zatraciłam w tym wszystkim samą siebie. Pisząc, że mnie nie szanował, mam na myśli to, że zawiódł mnie jako przyjaciel, bo zamiast mnie wspierać, cały czas nie liczył się z tym, co czuję. Potrafił tylko po mnie jechać i oceniać...

Gość Niebo nad Berlinem
Jak ci moje pierdolenie nie odpowiada, to po co tutaj piszesz? Na tym forum ludzie nie mają za grosz empatii i wszystkich wrzucają do jednego wora. A może ja mam ochotę pisać, co mnie boli i gówno was to obchodzi!

Gość Z*dupy*strony
Jak i my teraz...

Gość Z*dupy*strony
To kurwa w pamietniku pisz a nie gownami forum wypełniaj

Gość Niebo nad Berlinem
Chciałam normalnie pogadać, ale kurcze, tutaj się nie da!

Gość Z*dupy*strony
No niestety...samo chamstwo

Gość Niebo nad Berlinem
Może ja chciałam o tym popisać anonimowo z kimś na poziomie? Od tego jest to forum i jak tobie się nie podoba, to po prostu wyjdź z tematu i tyle...