Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stilnoxa

MIEWAM WIZJE

Polecane posty

Gość stilnoxa

Miałam sen, proroczy sen o końcu świata. Przyszła słynna data 24.12.1012 i przyszłą już nawet TA godzina, ale nic się nie stąło nic kompletnie. Żadnego ognia na niebie ani trąb jerychońskich. Mijały minuty ziemia jak się kręciła tak się kręciła. Ktoś tańczył. Ktoś oparty o stół wypijał ostatni kieliszek. Mędrzec szedł droga i myślał "Lepszego świata być nie może, to najlepszy z możliwych światów." AMORE PER TUTTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość qfrwbht5hgc etag
"Lepszego świata być nie może, to najlepszy z możliwych światów." aha..jasne, geje. lesby, sukienki z miesa, zmutowane jedzenie, klonowane zwierzaki, smrod, brud, poprostu cudowny swiat!!!

Gość stilnoxa
JESTEŚMY NAJLEPSZĄ WERSJĄ ZIEMII, LEPSZEJ NIE MAI NIE BĘDZIE! AMORE PER TUTTI!!!!!!!!!

Gość lepiej już było
i po cholerę była nam ta cywilizacja?

Gość stilnoxa
może znasz, ale to dobrze o tobie świadczy. Ja też nie wiem skąd to zdaniem znam, z tym że raczej dosłowny cytat to nie jest bo pamiętałam tylko główną myśl.

Gość stilnoxa
ja pałaszowałam swojego stolca

Gość shiga
po stillnoxie tez mam wizje :classic_cool:

Gość stilnoxa
Cywilizacja nam była poto aby nasze miłosne uniesienia były poezją. MIŁOŚĆ DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!

Gość stilnoxa
tylko po stilnoxie mam wizje, zwłaszcza erotyczne, cóż tw tej sferze tylko wizje mi pozostają :O

Gość stilnoxa
jestem natchniona dziś! Jestem wschodnim wiatrem, otwieram bramy nieba, zrywam kajdany wiarom zachodu, toruję drogę samemu słońcu!!!

no dobra może i jestem na lekkim chaju ale dopiero za jakieś 5 minut będę na takim haju że jeszcze nie będę umiała się zaczarnić co by mnie podszywactwo nie podszywało Idę popatrze, mam na ścianie trzy aniołki powieszone i właśnie tańcą. To chyba taniec godowy. MIŁOŚĆ DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!