Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka22

nie wiem co zrobić.....

Polecane posty

Gość linka22

Od 4 lat chodzę z chłopakiem, jest czuły, miły, kochany ale tylko wtedy gdy wszystko jest tak jak on chcę, czasami mam go dość. On ma bzika na punkcie samochodów, nic nie mogę w nim dotknąć bo od razu ubrudzę czy coś tam. Tak jest z wszystkim. Ja wszystko robię żle, a gdy da mi już poprowadzić to cało drogę słyszę teksty jak ja jeżdzę i podobnę. On jest bardzo nerwowy, wybucha o byle co i najważniejsze.....zdrzdził mnie juz 2 razy ale tylko przez pocałunek z inną. co robić?

Moze zaczne od konca... Zdradzil Cie dwa razy, ale piszesz ze TYLKO przez pocałunek z inna. Dla mnie zdrada to zdrada, Twoj facet wymienil sie slina, czuloscia jezykow i zapewne dla Ciebei slodkimi ustami z inna kobieta takze ja bym go rzucila odrazu... No ale jesli Ty nadal jestes z nim w zwiazku to powiem tak: kazdy ma swoje pasje wedlug mnie, ale bez przesady... Pogadaj z nim o tym, ze drazni Cie to w jaki sposob on Cie traktuje, widocznie (jak dla mnie) , nie jest taki czuly i kochany skoro naskakuje na Ciebie jesli dotkniesz jego auta a tymbardziej jak pozwoli Ci wsiasc za kolko to robi jazdy nie z tej ziemii. Niedlugo wyjdzie tak ze jak nie daj Bóg zrobisz jakies drasniecie na jego samochodzie to Ci przypierdzieli... No i taki bedzie tego finał... Lepiej z nim porozmawiaj szczerze i badz stanowcza :) pozdrawiam