Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niematka :)

Fajny kawał o zwierzątku

Polecane posty

Przychodzi Śmierć do małego dzieciaka i mówi: miałam ci przynieść jakieś zwierzątko, niestety nie było chomiczków, więc masz raczka.

Gość kozibonk
wow! musisz miec niezle nawalone w glowie..

Gość czytałam i widziałam
To jest kawał krążący dziś na onecie, same jesteście idiotki. Wkleiła go wam i od razu widać, że na kafeterii siedzą ćućmy, które poza nią noda nie wytknęły.

Gość to nie jest fajny kawał
:O

Gość a znasz
lepsze?

Gość ale jesteś drewniak
6.11.2010] 08:48 [zgłoś do usunięcia] kozibonk wow! musisz miec niezle nawalone w glowie.. I wzajemnie

właśnie zauważyłam, że walnęłam byka w nicku :o miało być ''niemotka'' :classic_cool:

Gość tu jest jak na f-23
nawet są podszywy :D

Gość tu jest jak na f-23
może macie tu też jakiś zaprzyjaźnionych pedobirs? :classic_cool:

Gość tu jest jak na f-23
heheeee, eee, eee, nie wyszło ci, nie wyszło ci :D:D:D . :D:D:D

Gość tu jest jak na f-23
podszywam się sam pod siebie. To prawie jak masturbacja :classic_cool:

Gość zle podarowane dary
Pan Bóg pyta Adama i Ewę: - Kto chce sikać na stojąco? - Ja, ja, ja! - wyrywa się Adam. - W porządku. W takim razie dla Ewy zostaje wielokrotny orgazm. Jakie jest najsmutniejsze zwierzątko na świecie? Mężczyzna, bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy;) UWAGA!;) To tylko dowcip;) Pewnego dnia w rajskim ogrodzie, Ewa zwróciła się do Boga: - Mam problem. - O co chodzi Ewo? - Ja wiem że dzięki Tobie istnieję i mam ten przepiękny ogród, wszystkie zwierzęta, tego zabawnego węża, ale ja po prostu nie jestem szczęśliwa. - Dlaczego Ewo? - Jestem samotna i po prostu rzygać mi się chce jabłkami. - Aha Ewo, w takim wypadku stworzę ci mężczyznę. - Co to jest "mężczyzna"? - Mężczyzna będzie wadliwym stworzeniem, mającym wiele złych cech; niezdolny do słuchania i empatii, za to z przerośniętym ego. Agresywny i próżny, będzie kłamał, oszukiwał, tak czy inaczej będziesz miała z nim ciężkie życie. Ale... będzie większy, szybszy i silniejszy, dobry do walki i polowania. Będzie wyglądał głupio, kiedy się pobudzi, ale odtąd nie będziesz narzekać. Stworzę go w taki sposób aby dostarczał Ci fizycznej satysfakcji. Trochę jak dziecko: będzie zabawiał się kopaniem piłki. Będzie nierozsądny i niezbyt sprytny, więc będzie również potrzebował twojej rady aby nie wyjść na głupka. - Brzmi wspaniale - powiedziała Ewa z ironicznym uśmiechem - ale w czym tkwi pułapka? - Hm... możesz go mieć pod pewnym warunkiem. - Jakim? - Będzie on dumny, arogancki, egocentryczny, więc musisz wmówić mu, że został stworzony pierwszy. Pamiętaj, to nasz sekret... Tak między nami kobietami...