Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubik2012rrr

co sadzicie o tych zdjeciach

Polecane posty

Gość slubik2012rrr

witam ;) czas dokonac wyboru np fotografa, wlasciwie to juz od lat myslalam ze będzie to tylko kalina, ale ostatnio jej zdjecia trochę przestały do mnie przemawiac, kiedys byłam w nich zakochana, teraz mam watpliwosci, jakies takie poprzerabiane, nienaturalne i nie wiem co mam robić... powiedzcie ale tak szczerze co sądzicie, bez złosliwosci i tylko na temat http://www.kalina-studio.com/index.php/main?site=choose

Gość Ukradles mi pseudo :)
Bardzo mi sie podobaja, ale ja uwielbiam takie nienaturalne

Kalina to jedna z najlepszych fotografów ślubnych w Polsce. :) Mnie się jej zdjęcia bardzo podobają. Dobry wybór!

Gość slubik2012rrr
przepraszam nie wiedziałam ;) no niby najlepsza, ale kiedys jej zdjęcia były takie jakieś bardziej naturalne, a teraz jakies fotomontaze itp co mi sie srednio podoba szczerze mowiac ;(

Gość Ukradles mi pseudo :)
nie, taki "kaffe" mi ukradl :)

Kalina BYŁA kiedyś najlepszą fotografką ślubnąw Polsce. Teraz na tle innych wielu utalentowanych jest już raczej przeciętna w stronę przekombinowania. Też nie podobają mi się te udziwnienia, przeróbki, tekstury... No i widzę, że coraz więcej jej "klonów" obrabia tak samo jak ona. Dokładnie takie same kolory pastelowe, teksturki itd. Skoro masz jakiekolwiek wątpliwości to szukaj dalej- zwłaszcza, że z tego co wiem zdjęcia u Kaliny to duży wydatek ;-)

Zgadzam się, jeśli nie odpowiada ci do końca tej styl to szukaj innego, który odpowiada Wam w 100%. :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
uważam że są piękne

Gość panna mloda przed 2 laty
te zdjecia sa smutne Moze i ciekawe ale zamiast romatyzmu i nastroju wieje od nich smutkiem. Dlatego jestem na nie.

Gość według mnie te
zdjęcia sa bardzo udziwnione. Wolałabym cos bardziej naturalnego niż realizację artystycznego credo.

Gość obiektywnie ok, ale
Moim zdaniem dzisiaj można mieć zdjęcia o podobnej klasie technicznej, ale mniej udziwnione i bardziej ludzkie, i to za dużo niższą cenę. Mam też wrażenie że Pani Kalina robi zdjęcia dla siebie a nie dla młodych.

Gość blindseeker
Przede wszystkim wybierz zdjęcia, które Tobie się podobają - bo to mają być zdjęcia dla Ciebie. Na rynku fotografów jest bardzo wielu, prezentują różny poziom i zakres cen - także na pewno wybierzesz coś dla siebie. Pozdrawiam, Mariusz Borowski http://blog.mariuszborowski.com

Gość mammaART
Wysoki poziom! Pracownia Fotograficzna mammaART gratuluje wszystkim nowożeńcom i zaprasza do zapoznania się z jej ofertą! www.mammaart.pl Fotografia ślubna Kraków Fotografia ciążowa Kraków Fotografia dziecięca Kraków