Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybiaWarga:(

Czy można jakoś zmniejszyć usta???

Polecane posty

KAzdy chce miec wielkie ,a ja wrecz przeciwnie... teraz sie malowalam i znow spojrzalam na siebie...i te wielkie wargi :O mam ich dosc... wie ktos czy mozna je jakos wyciąc?

Tak :) Można je wyciąć poprzez zaakceptowanie ich i zaprzestanie robienia "rybki" do lustra połączonego z zamartwianiem się ;) a jeśli chodzi o makijaż... naucz się ładnie ( ładnie nie znaczy jak emo czy galerianka) malować oczy a usta pociągnij podkładem i naniej malutką ilość leciuteńkiego błyszczyka ;) to zatrze optycznie granice ust :)

Gość ah oh
ja tam lubie miec duze usta. facetom sie podobaja

Jestem Happy:)- dzieki ...ja jednak poszukac czegos na forum o chirurgii ,moze jednak sie da to zrobic na stale ah oh- nie kazdemu sie podobają, do mnie one nie pasują, mam male oczy i szeroki nos, i razem to wyglada strasznie :O

Gość ah oh
eh przeszadzasz. maluj je od wewnetrznej stony ciemna kredka

KOBITO! CHIRURGIA TO OSTATECZNOŚĆ! Powinna być wykorzystywana w naprawdę wyjątkowych sytuacjach -.- Czego wy tego nie rozumiecie na Boga :/ Pooglądaj trochę programów o operacjach :/ Ja wolałabym zatuszować bezbolesnym makijażem duże usta niż po wielu boleściach tuszować i tak makijażem nieuniknione blizny! -.- Plastyka brzucha- wszystko ładnie w bikini- zciągasz gacie i masz drugi uśmiech tyle, że znacznie dłuższy... Operacja piersi- gdy same implanty blizny pod biustem... nie widac ich dopiero jak piersi trochę opadną ( pare tygodni) ale jak leżysz widać je mimo wszystko. Tyle, że operacja brzucha i piersi to nie OPERACJA NA TWARZY!!!! Podejrzewam także, że nie masz pojęcia o ryzyku operacji :/ Chirurg to człwiek- nie jest doskonały! Bardzo duża ilość operacji poszła nie tak :/ Lekarze sami wypowiadają się, że nie wiedzą do końca jaki będzie efekt. Dużo kobiet (nie wiedząc o tym wsześniej) miało skłonności do bliznowca ( i Ty też nie wiesz na 100% czy nie masz takowych skłonności) a potem żyj z wielką wypukłą blizną na pół twarzy :/ Dziewczyny zacznijcie doceniać to co macie :/ I zacznijcie eksponować ładne a ukrywać nieidealne ^^ Zrobisz operację ust to się czepisz innej części ciała :/ TAK MA KAZDA KOBIETA PO OPERACJI!

Gość ah oh
fakt, operacja zawsze wyglada nienaturalnie. lepszy makijaz permanentny

Gość ja tez bede samotnoa....
Ja jestem przykładem nieudanego powiekszenia ust. odwrotnie niz u ciebie... miałobyc bezbolesnie , 15 minut ,1-2 dni opuchlizny i do ludzi... wcale nie trwalo to 15 min tylko godzine, bolalo jak choelra, spuchnieta bylam przez tydzien , dostalam kriwaka ktorego musieli mi wyciac , teraz mam blizne na dolnej wardze ,bardzo widoczną... to co pisza w necie, ze mozna isc na lunch na zabaieg to bzdury :O

a propos postu wyżej... użyję zdania, którego na ogół nie cierpię... "A NIE MÓWIŁAM"?

heh ,teraz to mam nauczke :) czytalam fora ,dowiadywalam sie u kogo moglam no i akurat padło na mnie dlatego wszystkim odradzam op plastyczne, chyba ze to konieczne do prawidlowego funkcjonowania jest.... to co napisalas ''jestem happy'' to prawda... plastyka brzucha? blizny pod majtkami, liposukcja= nierowna skora i krwiaki, sztuczne piersi = ja potrafie bezblednie ocenic prawdziwe i sztuczne, do tego kolejne blizny, korekta nosa= to sie bardzo czesto nieudaje niestety,zwlaszcza jesli ktos ma garba

Gość ah oh
w najgorszym wypaku odetnij nozem

Ja też będę samotna na prawdę Ci współczuję.... Horror przechodzisz :/ A to wszystko dlatego, że nasz kraj jest opóźniony do granic możliwości!!!! Na kanałach typu Club, TLC itp jest masa programów o operacjach!!! Również tych nieudanych. Są akcję na ulicach przeciw zabiegom. Był jeden taki odcinek, że prowadzący odwiedzili najlepsze kliniki w Anglii. Żadna z tych klinik nie była idealna! Przede wszystkim lekarze nie informowali pacjętek o rzeczywistym zagrożeniu! Są też programy o tym ile kobiet z powodu operacji ( rzekomo udanej) cierpi na depresję przez blizny. Czyją się oszpecone! Najpierw przestudiujcie sprawę od kuchni a potem myślcie o operacjach :/

teraz juz sie nie zadręczam , wystarczy szminka i tego nie widać :) widzialam na wlasne oczy oszpeconego chlopaka, ktorremu lekarz zrobil ''damski'' nos , maly i chudziutki jak nicole kidman... widac lekarz jak ze sztancy robi kazdemu to samo.