Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alisja1111

8 listopada zdałam prawo jazdy i na stronie dalej pokazuje brak danych.

Polecane posty

Gość Alisja1111

Juz ponad tydzień i ciągle wyświetla się brak danych, tak jakby jeszcze nie zostało wprowadzone. wydaje mi sie ze to długo

Gość Alisja1111
up

a w twoim powiecie jak jest? najpierw trzeba opłacić prawko aby wysłali papiery czy dopiero przy odbiorze

Gość dumidao
Wiesz w ogóle jak to wygląda? Raz lub dwa razy w tygodniu WORD wysyła dokumenty do Wydziału Komunikacji. Potem oni po sprawdzeniu wysy6łają to do PWPW. Nie wiesz czy w zeszłym tygodniu wyszło to z Wordu. Nie Ty jedna zdałaś, a ie będą przecież poi jednym dokumencie wysyłać. Poza tym czasami trzeba zapłacić wcześniej, bo inaczej WK nie wyśle dokumentów do Warszawy. I nie licz, że minął ponad tydzień tylko dzisiaj jest dopiero 4/5 dzień roboczy.

Gość Alisja1111
trzeba oplacic. ja juz opłaciłam na drugi dzień po zdanym egzaminie i dalej nic. wkurza mnie to bo teraz zanim wyrobia to następne 2 tyg. będę miesiac na prawko czekac

Gość dumidao
I zapomniałam dodać - oni mają na to 30 dni.

Gość Alisja1111
to lipa:O własnie wszystko przez te swieto i długi weekend, wszystko sie przedłuzyło

Gość dumidao
Ja, przy normalnym tygodniu bez świąt i w okresie, gdzie mało ludzi zdawało, czekałam 14 dni od dnia egzaminu. Dokumenty trafiły do WK na 3 dzień po egzaminie. Tak to wygląda. Za to moja siostra czekała równe 30 dni.

Gość dumidao
Aha, a tryb rozpoczyna się od dnia przekazania dokumentów z Wordu do WK, a nie od dnia zdania egzaminu.

Jak ja robiłam prawko to na stronie tez nie było informacji o tym. Zadzwoniłam do wydziału komunikacji i okazało sie, że juz est do odbioru a strony po prostu nie aktualizowali. Moje było do odbioru po 3 dniach roboczych.

Gość dumidao
3 dni od egzaminu prawko było do odbioru? Nie wierzę.

Gość Alisja1111
czyli różnie moze byc. pod koniec tego tygodnia zadzwonie do nich, moze juz bedzie