Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama z de

Brak pomysłu!!!

Polecane posty

Ratunku pomóżcie zbliżają się Święta a ja nie mam żadnych pomysłów na prezenty dla rodzeństwa, rodziców, dziadków, więc w sumie mam do kupienia 6 prezentów dla osób dorosłych ,4 dzieci ,2 nastolatki i chłopak 19 lat . Prezenty musze kupic na allegro bo mieszkam za granica i nie jade na Święta do domu. a w sumie mam do wydania tak ok. 250 euro. Będe wdzięczna za pomoc

Gość kolejny nick bo kolejny dzien
150zl bilet... nie stac cie???

150 zl a sorry z kąd do kąd za tyle pojade?? nie chodzi o to ,że mnie nie stac tylko w tym roku Boże Narodzenie spędzamy u teścia na Śląsku a nie na Mazurach a co do ceny biletów to za dwie osoby dorosłe i dziecko na Mazury autokarem płace 150 euro w jedną strone!!! i do tego jade 24 godziny więc taka podróż z małym dzieckiem w dodatku kiedy jestem w ciąży jest bardzo męcząca!!!

Gość chinota
może kup im coś w DE i wyślij pocztą, to zawsze ciekawsze niż krajowe produkty. A pomysły cóż, naprawdę NIC nie wymyslisz?

Myślałam by tu im coś kupic ale nie opłaca się za paczke powyżej 15kg płace 50 euro więc za tą sume mam dwa prezenty po 100 zlotych. a pomysłu brak.......

nie mam talentu zresztą lat i młodesze dzieciaki (chłopiec 5 lat i dziewczynka 7) czekaja na fajne prezenty od starszej siostry;)

nie trzeba miec talentu, wystarczy pomysl... a jesli dzieciaki anstawione na wypas-prezent za euraski to nie pomoge niestety.

No rozpuściłam dzieciarnie ale żadko jeżdze więc chcialabym coś im wysłac tym bardziej ,że u rodziców się nie przelewa i nie ukrywam ,że stac mnie na jakieś fajne prezenty