Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mild winter

Hindus - pytanie

Polecane posty

Gość mild winter

Moze ktos wie z tego forum czy jest mozliwosc zgloszenia zwiazku partnerskiego z Hindusem do HO -UK Border Agency i pozniej on bedzie mogl zostac w UK dalej i legalnie pracowac ??? Jako civil partner lub fiance? Czy jednak tylko slub pozwoli na to, zeby pozniej po skonczeniu sie waznosci jego wizy on mogl dalej tu zostac i legalnie pracowac ??

Gość belle de jour2
jak wiza się skonczy to może aplikować o następną przecież.

Gość belle de jour2
Poza tym nawet jeśli będziecie małżeństwem to on musi mieć pozwolenie na pobyt. Jeśli Ty masz HO ponad rok, to dostanie pozwolenie na 5 lat, jeśli nie masz to dostanie do momentu kiedy Twój HO będzie miał rok i potem może aplikować o te 5-letnie. Ale to tylko w przypadku kiedt jesteście małżeństwem. Inaczej niestety się nie da

Gość mild winter
Teraz podobno nie jest latwo przedluzyc wize, latwiej z przedluzeniem maja studenci a on nie studiuje tylko pracuje. Ja jestem w UK 3 lata czyli z moim HO chyba nie ma problemu chociaz mialam przerwe w pracy 3 miesiaczna ale to chyba nie przeszkadza i HO liczy sie jako 3 letni ?

Gość zdziercy kiecuny jedne
nie wstyd ci ze sie puszczasz z ciapatym???

Gość belle de jour2
Ważne, że masz HO, ale póki nie jesteście małżeństwem i tak nie ma on znaczenia. Nie wiem jak to jest z wizami, ale mój mąż zanim wzięliśmy ślub nie miał problemu z przedłużeniem, a był na wizie pracowniczej.

Gość fdofiogf
nastepna debilka ,ktora sprowadza brudasow do Europy,won do swojego kraju a ty jak chcesz to razem z nim,juz mam dosyc takich pojebanych kobiet

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
wytłumaczcie mi co jest pociągającego w ciapatych..? :|

Gość ex dziewczyna pakistanczyka
co w nich jest? po czasie widze, ze: - przykry oddech - oblesna geba - malutki czlonek - na ogol ciapaty to karzelek, chudy i niski - po jakims czasie wychodzi jego prawdziwe 'ja' czyli brak szacunku do kobiety ale to jeszcze staraja sie ukryc - no i klamczuchy wstretne - nie przedstawia was kolegom i rodzinie. jesli twierdza ze powiedzieli o was rodzinie, to klamia, a znajomym w UK moga powiedziec o was bo oni i tak zrozumieja, ze ich ciapaty koles znalazl sobie materac do lozka, w koncu oni robia tak samo

Gość mild winter
ex dziewczyna i pffffff szkoda z wami dyskutowac bo widac ze macie oraniczone horyzonty myslowe i wszystkich "ciapatych " wrzucacie do jednego worka

Gość mild winter
ograniczone *

Gość callendarioooooooop
weźcie sobie tępe strzały wbijcie w końcu do głowy, że Hindus i Pakistańczyk to nie to samo.

Gość callendarioooooooop
mild winter nie przejmuj się "polaczkami" oderwane to od pługa i myśli, że jest fajna/y

Gość peecza
Niestety to samo-ciapaci

Gość callendarioooooooop
niestety nie kretynko:o

no i teraz ciapackie materace beda sie klocic z wami na smierc i zycie. normalnie wojna tu sie toczy :D

Gość peecza
Niestety tak czubie

Gość belle de jour22
a co was to obchodzi kto z kim i dlaczego?? Ex pakistanczyka ty to juz wogole zalosna jestes. Ktos sie wam wpierdala w zycie?? Nie potraficie skleic zdania bez wyzwisk?? Niziny spoleczne sie odezwaly:o

Gość vrai
do ex dziewczyna pakistanczyka w takim razie ty sama byla ciapackim materacem !!

tak, bylam i strasznie mi za to wstyd :o