Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ally493

Aparat ortodontyczny a... no własnie

Polecane posty

Gość Ally493

Hej:) Wiem, że takie tematy już były na różnych forach ale nigdzie nie znalazłam odpowiedzi na pytanie, które mnie interesuje:( Mianowicie- czy aparat ortodontyczny przeszkadza w robieniu facetowi ( eh nie lubię tego określenia :P ) loda? Wszędzie piszą " ale w czym problem, przecież nie robi się tego zębami" itp... No ok, ale zastanawiam się czy to odpowiedzi ludzi, którzy nigdy nie byli "zadrutowani" czy po prostu mnie się trafił jakiś kijowy model aparatu:P Chodzi o to, że przynajmniej w moim wypadku, na szóstkach ( górnych, dolnych, każdej kurde) mam założone tzw. pierścienie. To takie dziadostwo, które w przeciwieństwie do zamków i reszty aparatu wystaje od wewnątrz. Aparat nosze rok, nigdy przedtem nie miałam faceta ani tym bardziej nie robiłam "loda". Więc nawet nie mam jakiegoś doświadczenia ani techniki:P A teraz mam chłopaka, który do niczego mnie nie namawia, niczego nie wymaga, nie robi mi wyrzutów, no ale jako zdrowy seksualnie facet ( przynajmniej taką mam nadzieje :P ) na pewno o tym marzy. :) Bardzo chciałabym dać mu te przyjemność, ale kurcze, jak go tym żelastwem uszkodzę to wesoło nie będzie :P I nawet jak będę mega ostrożna itp to co jak on mi zacznie przy szczytowaniu "ładować" głębiej w usta i sam się na to nadzieje... ała :/ Więc proszę, kobietki, powiedzcie jak to jest z aparatem i czy to w ogóle wykonalne w moim wypadku:P Aparat będzie mi towarzyszył jeszcze ponad 1,5 roku, głupio by było, gdybym do tego czasu była hmm "out of order" :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować