Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Huski

Materac dla gosci-jaki polecacie

Polecane posty

Gość Huski

Szukam materaca jaki warto kupic na wypadki awaryjne czyli przyjazd gosci Mamy 2 pokojowe mieszkanie wiec malo miejsc gdy ktos nas odwiedzi a czesto musimy kogos przenocowac Materac najlepiej pompowany albo taki zeby mozna bylo zwinac i w miare wygodny

Gość Huski
ruda laska nawet fajny Bardzo skomplikowany jest? Mozna spuscic powietrze i jakos go zlozyc zeby malo miejsca zajmowal? Normalnie kladlas na podloge?

Gość ruda laska
sam materac wkłada się w prześcieradło (jest w komplecie) pompujesz. podpinasz kołdrę, są też dwie poduszki i gotowe, rano wypuszczasz powietrze i wkładasz do załączonej torby, która zajmuje jakieś 40x40 cm

Gość ruda laska
kładłam prosto na podłogę, materac nie jest gruby, ma jakieś 5 cm ale wystarczy, jak pisałam goście się wyspali :) dałam im dodatkowo dwa jaśki,bo te poduszki w komplecie cienkie mi się wydają. No i jest to materac-śpiwór do ciepłych pomieszczeń w temp.poniżej 10 stopni może być w nim zimno

Gość Huski
Dzieki wielki:) Na materacu pewnie sami sie przespimy a gosciom zaproponujemy wyrko;) A w pokoju mamy cos ok.22 stopnii wiec normalna temperatura:)

Gość Huski
Ruda laska a powiedz wybieralas rozmiar?Tam na stronie mozna wpisac swoje rozmiary

Gość ruda laska
nie, są do wyboru jedno albo dwuosobowe chyba 90, 120 albo 160 cm szerokości

Gość Huski
aha Dziekuje jeszcze raz;)

Gość Huski
Kurcze do najblizszego sklepu mam 300 km.Dzwonilam a wyslac za pobraniem nie chca:(

Gość ruda laska
poszukaj na allegro, może tam będą

Myślę, że świetnie nadałby się materac piankowy z lateksem. Myślę, że są one wytrzymałe i wygodne. Bardzo fajną okazję mają teraz na kamai.pl, gdzie kupując materac marki Janpol otrzymuje się gratis ochraniacz pod materac, dwa "jaśki" , itp.

Gość Huski
własciwie to przyjedzie do nas małżeństwo, więc może w 4 się w wyrku zmieścimy, w sumie przy seksie grupowym to nie jest przeszkoda :)

Gość yakaaa18
jeżeli to sporadyczne wizyty, to żaden z gosci nie będzie oczekiwał bóg wie czego, polecam tani i po złożeniu zajmujący mało miejsca a na sporadyczne noclegi nawet wygodny - Materac turystyczny Comfortbe składany CAMPING

Gość hania4a0
ja bym kupiła porządny materac a nie bawiła się w dmuchany, zresztą jak piszesz z e masz sporo gości to tym bardziej lepiej zainwestować w coś lepszego w amadu masz duży wybór i korzystne ceny - teraz wiem że mają jakieś promocje

Gość gość
Najlepszy będzie firmy Intex. Ja kupiłam taki większy materac tutaj www.hop-sport.pl Jestem z niego zadowolona. Jak nocują u nas goście, śpię z mężem na dmuchanym materacu, a łóżko odstępuje im.

Gość VikiPolk
Powinnaś rownież sprawdzić Lazy bag to materac wyróżniający się wśrod innych wygodą i prostotą przenoszenia w wygodnej torbie z paskiem na ramiona. Do tego wytrzymały aż do wagi 200kg o stabilnej konstrukcji. My mamy wlasnie ten model i bardzo sobie chwalę w porownaniu do badziewi ze sklepow sieciowych.

Gość Remigiusz
Z doświadczenia wiem, że dobrze wybrać coś uniwersalnego, czyli materac, który ma dużo stref twardości i koniecznie który jest dwustronny. Ja właśnie taki kupiłem do naszego domu, dokładnie bedding model Fortuna. Ma też ściągalny pokrowiec, a to jest chyba najważniejsza kwestia w materacach przeznaczonych do tego typu użytku.

Gość Tereska23
Jeśli to ma być materac dla gości/rezerwowy to dobrze by było żeby był jak najbardziej uniwersalny, ale też porządny. Polecam raczej materace piankowe. Ja na takie okazje zaopatrzyłam się w materac włoskiej marki Bedding, który poleciła mi koleżanka. Model Fortuna jest przede wszystkim higieniczny, czyli zapobiega odkładaniu się roztoczy i bakterii w środku, a poza tym jest niesamowicie wygodny, wszyscy się nim zachwycają.

Gość Marmolada2
Lepiej kupić konkretny, solidny materac z długim okresem gwarancji niż zaopatrzyć się w cokolwiek co posłuży max rok. My kupiliśmy do domu materac piankowy Rumba firmy Hilding i sprawdza się nam rewelacyjnie, wszyscy goście zachwalali sobie jaki jest wygodny, chociaż spały na nim osoby różnych gabarytów i preferencji co do twardości materaca.

Gość jagoda1990
Goście też przecież muszą wyspać się wygodnie, takie jest moje zdanie. Osobiście mogę polecić firmę Comforteo, dobry wybór, zawsze coś się znajdzie.

Gość ciasteczkowa12
www.meble-marzenie.pl - fajne produkty, polska jakość