Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buszek89912

kocham ją

Polecane posty

Od okolo 2 miesięcy jestm zakochany w dziewczynie z mojej klasy. Pisalismy wiele razy ze saba ale nigdy nie spotkalimsy sie poza szkola. Ja juz niewiem co mam dalej robic, jak sie do niej zblizyc. Koloniej kreci sie jeszcze jeden chlopak odemnie z klasy strasznie mnie to doluje ;// powiedzcie mi co mam robic?

Gość urwij
weś ja chyć za cyca a tak na serio to zaproś ja gdzieś kolwiek niebadz lama

Gość urwij
to co poradzisz jej strata ale jak nie zapytasz wprost to się nie dowiesz napisz co dzisiaj robisz może dasz się zaprosić do kina etc

Gość fen._omen
musisz być lepszy we wszystkim od niego i nie stać z boku, czekając aż ci ją sprzątnie sprzed nosa

hmmm może będę banalna ^^ ale tak mi do głowy wpadło :) Niedługo mikołajki... losowanie kto komu kupi prezent :) Postaraj się zakręcić tak, żebyś to Ty miał jej kupować prezent :) ( jak jej nie wylosujesz to sie wymien czy coś ;)) a wtedy kup jej coś odlotowego, coś co lubi postaraj się trafić w 10. Kobiety lubią trafione prezenty... to połowa sukcesu ;) Jedna rada... broń Boże nie staraj się z nią najpierw zaprzyjaźniać -.- tylko jak to ma być związek to podchódź do niej jako facet a nie jako przyjaciel :)

ale jak juz bende z nia umuwiony na spotkanie to mowic odrazu co czuje bo ona wie ze mi sie podoba od okolo 2 miesiecy ;pp

Gość fen._omen
nie no czekaj na rozwój sytuacji, przecież nie o wszystkim mówi się wprost. Pewne rzeczy tzreba zostawić sferze domysłów, wtedy jest tak z lekkim dreszczykiem ;)

Gość urwij
pamiętaj że nawet jeśli odmówi Ci spotkania to nie rezygnuj szybo :p i zapytaj ponownie za jakiś czas no a jeśli naprawdę Cie pojedzie po całości to nic nie tracisz. Do odważnych świat należy

no to jak juz bende tam z nia to co mam robic?? xd sory ze takie pytania ale juz wogule niewiem jak do niej trafic

Gość urwij
Rozmawiaj przedewszystkim jakiś mały komplemncik do tego, nie stresuj sie tylko. a rozmawiać można o wszystkim gotowanie sport hobby co lubi czego nie na koniec wes ja na jakis spacer odprowadz do domu a ogolnie tak jakbys sie z kolega spotkal pogadac tylko badz kulturalny

Gość fen._omen
to idź z nią tam gdzie będziecie musieli coś robić np. basen, bilard, kręgle, spacer (chociaż w deszczu byłoby to trudne), do klubu potańczyć ... jest wiele możliwości

Najważniejsze byś komplementów nie wymyślał za bardzo bo sztucznie wyjdą :) Jest taki jeden tekst, który babki lubią ;P a przynajmniej ja: - Bardzo się potłukłaś? -?? - Jak z nieba spadałas...

dzieki za pomoc juz wiem co zrobie jak sie uda to bendzie git a jak nie to trudno ;pp jeszcze tylko jedno pytanie ^^ mam sie jej zapytac o chodzenie czy powiedziec ze ja kocham czy powiedziec ze mi sie podoba i czekac na reakcje?? ;D

Gość fen._omen
nic nie mów, przynajmniej na razie. Umawiaj się z nią spotykaj a jak będzie gorąco to ją pocałuj a dalej się samo potoczy :) takie mam tylko jeszcze pytanie, czy jesteś nieśmiały?

troche jestem ale to juz trwa 2 miesiace wiec nie bende miec problemow ;p tylko chodzi mi oto ze chce wiedziec czy wogule mam jakies szanse i jak powie mi prosto w twarz czy mam czy nie to bende wiedzial juz na czym stoje ;p to juz za dlugo trwa cay czas zastanawiam sie czy ona cos do mnie czuje, musze sie wreszcie dowiedziec !! xd

Gość branja717
sądzę, ze masz duże szanse, ale jeśli masz ochotę powiedzieć jej jakiś komplement, czy choćby samo to, ze Ci się podoba, nie trzymaj tego w sobie, ale postaraj się żeby nie zabrzmiało to zbyt poważnie i żeby się tym nie wystraszyła. kobietom to pochlebia, na pewno będzie się cieszyć. Jeśli odmówi, nie masz się czym przejmować, być może to że zapraszasz ją na randkę może zbić ją z pantałyku, i odmówi, uważając ze tak będzie lepiej. spróbuj, tak jak powyżej ktoś już pisał- zaprosić ją jeszcze raz po jakimś czasie. jeśli jednak, powie, ze podoba jej się ten drugi, nie załamuj się, nie dawaj poznać po sobie, ze jest Ci ogromnie przykro. Niech pozostanie uśmiech na Twojej twarzy, zeby widziała, ze Ci zależy, ale że nie chcesz sprawiać problemów. Wierz mi, później będąc jej pomocą w każdej sytuacji zobaczy w Tobie wspaniałego meżczyznę :)

juz dawno chcialem ja zaprosic ale jak juz mialem to zrobic to zawsze ten drugi typ sie do niej przystawial i nic z mojego planu ;/

Gość bufiastaa^^
hmm... przede wszystkim nie poddawaj się ; ]] ludzie o góry dali już dużo rad. przeczytaj sobie jesczze tutaj ; tiny.pl/hwwpm

Gość branja717
hm.. zapytaj ją mimo wszystko. jeśli odmówi, nic się jeszcze nie stanie. być moze ma surowych rodzicó, nie pozwalających jej na randki i spotkania z chłopakami. nie wiem w jakim wieku jesteście, więc dałąm taki przykład. ja tak miałam, dopóki nie sprowadziłam mojego obecnego narzeczonego, bez ich wiedzy, nna żadne spotkanie z chłopakiem nie mogłam pójsć.

aha czyli czała trójka do jednej klasy chodzi - no to czad :) ale macie teraz dobrze, ja edukacje szkolną zakończyłam jeszcze zanim komórki weszły do globalnego użytku:( za naszych czasów przesyłało się liściki :P myślę, że nie masz na co czekać, tylko ją zaprosić gdzieś i już. Jak odmówi albo będzie się wykręcać to sobie odpuścisz. Jak spotkanie wypali, to praktycznie masz ją w garści :classic_cool: wyślij jej może dzisiaj jakieś słodkiego smsa na dobranoc;)

wiem wlasnie to tragedia jest do jednej kalsy chodzimy i szlag mnie trafia jak do siebie smsy na lekcji pisza ;// dobry pomysl umuwic sie z nia na spotkanie przez gg?

Gość branja717
wiesz, nie chcę Cię obrazić, ale wiem po sobie- młodzież w takim wieku jest jeszcze głupia. sama zrobiłam rzeczy, których teraz nie moge odżałować. więc, ta dziewczyna również może postąpić źle.

Gość branja717
na gg to trochę dziecinada. popros ją choćby przez telefon, zadzwoń do niej, jeśli nie możesz zrobić tego w realu.

mam takie przeczucie ze ona wogule mie olewa;p ale jak nie sprubuje to sie nie dowiem. ona tez jest niesmiala troche wiec jak zadzwonie to moze sie zawstydzic i sie rozlonczy wiec gg to jedny wyjscie