Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdyjuzniewroci

niedojrzałość?

Polecane posty

Gość nigdyjuzniewroci

byłam z chłopakiem półtora roku.. (on ma 18, ja 17) .. było nam ze sobą dobrze, jednak często zdarzały się kłótnie przez co rozstania na 2/3 dni.. jednak zawsze wracaliśmy do siebie.. kilka miesięcy temu rozstaliśmy się znów i ja przespałam się z innych chłopakiem, znając go bardzo krótko. Mój były był moim pierwszym chłopakiem na poważnie i z którym byłam tak długo . On zaś miał bardzo dużo dziewczyn, z którymi był po kilka dni.. pewny siebie wie, ze może mieć każdą.. On nie wybaczył mi tego co zrobiłam mimo iż nie byliśmy wtedy razem on przyjął że go zdradziłam.. kocham go bardzo i wiem że on mnie kochał szczerze.. jednak nie może się z tym pogodzić i nie chce dać mi szansy.. spotykamy się dość często, czasem się kochamy.. często też mówi żebym dała mu już spokój i często mu to przechodzi.. Ja byłam niedojrzała, ale po tym jak go straciłam wiem że jest dla mnie wszystkim, co zrobić żeby on poczuł to samo? czy on jest niedojrzały i tak samo jak ja musi mnie stracić aby wiedzieć że jestem kobietą jego życia?

Gość Kapitan Bomba !!
a nad czym się tu rozczulać jesteś puszczalską dziwką i nic na to nie poradzisz.