Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetkaaaaaaaaaaa

FARBOWAC SIĘ NA BLOND??? FOTO

Polecane posty

Gość ZywyPrzyklad
mysle ze nie. ogolnie przewaznie jak kto sie farbuje z ciemnego na blond to wyglada fatalnie, a i potem te odrosty.

Gość twoje ciało jest piekne
z takich ciemnych to albo wyjdzie pomarańcz albo jak zdekoloryzujesz to będziesz spalona blondi z żółtymi refleksami. Zrób lepiej jakiś cie[pły brąz ewentualnie średni blond

Gość iwona z krotoszyna
uwazam ze nie masz twarzy do blondu. bedziesz wygladac jak transwestyta. ale to tylko moja opinia

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
no właśnie dlatego się cały czas zastanawiam.. poza tym pewnie taki ładny ciepły blond by mi na moich ciemnych nie wyszedł...

zwariowałas:O?? zrób sobie ewentualnie miodowe pasemka - to rozjasni całe włosy ( tylko u fryzjera a nie w domu :P )

Gość hgkuhadh
na pewno ładny ciepły blond nie wyjdzie,fryzjer będzie musiał użyć rozjaśniacza,co da efekt tandetnej platyny i wdodatku zniszczysz włosy!!!

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
no nie wiem, u fryzjera nie byłam stooo lat chciałabym coś zmienic

Gość iwona z krotoszyna
aha, i ja bym zmieniła makijaz. niebieskie powieki i różowe usta kojarza mi sie z wiejskim makijazem, albo makijazem 70latki

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
a może tak całkiem scięłabym włosy i ogoliła się na zero?

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
nie używam niebiskiego cienia, bo sama wiem jak to się kojarzy .. to był cien szarawy, dziwnie wyszedł na tej fotce :D błyszczyk za mocny- wiem ale dodałam pierwsza lepsza fotkę aby było widac mój typ urody i abyście mi doradzili co zrobic z włosami

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
za bardzo lubię swoje włosy by sciac się na łysoooo takzeee.. podszywom dziękuję :P:)

Gość manulkowata
masz piękne włosy, szkoda by je było zniszczyć. teraz sztuczne blondy niemodne - natura górą:) jak chcesz coś zmienić, to odżałuj kasę i idź do dobrego fryzjera, doradzi, podpowie...

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
nie Sedesku - dziekuje;) ja swoje włosy zniszczyłam bardziej prostowaniem :O miałam takie gęste włosy, ehhh teraz to już nie ma na co patrzec...

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
a znacie może jakieś witaminy, preparaty na włosy?? by były silniejsze, nie wypadały tak i rosły szybciej???

Gość zmyj to co masz na twarzy
prosze zmyj to co masz na twarzy bo makijazem tego nazwac nie mozna, oczy katastrofa i tym rozem na ustach i policzkach przede wszystkim to juz przegielas po calosci. nie masz umiaru. najpierw zajmij sie twarza pozniej wlosami

Gość tamtamtamr
Wg mnie w jasnych wlosach nie bedzie Ci dobrze.Pasuja do Ciebie ciemne. Cos juz bylo o makijazu,nie obraz sie ale fatalny;)

Gość smutna ona znowu na kafe
:o

Gość ile masz w biodrach?
120:D A w tali? 80 :D

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
co do makijazu mówiłam juz.. cien był szary wyszedł dziwnie, błyszczyk za ostry- na dodatek rozjasniałam zdjecie to wyszedł jeszcze gorzej, ale nie prosiłam o ocene mojego makijazu, zdjecie jest pierwsze lepsze.. co do figury .. hmm nie każdy wygląda jak Ania Rubik ;) ale nie mam na tym punkcie kompleksów;)

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
nie każdemu Bozia dała urodę :) cieszmy się z tego co mamy i tyle:)

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
ma mnie kto chrupac :D ale dziękuję, dziękuję

Gość mozesz farbowac
jesli bardzo chcesz, to przefarbuj, ale pewnie wiesz, ze zeby osiagnac ladny blond z takich ciemnych wlosow, bedziesz musiala wybrac sie do fryzjera kilka razy, bo tego sie tak od razu nie da zrobic. Napewno tez bardzo oslabisz wlosy. A co do tego, czy bedzie ci blond pasowal czy nie, to mysle ze tak, pasowalby ci, ale nie jakis platynowy tandetny, tylko sredni blond, zlotawy albo jakis inny cieply odcien. A ludzie pisza ze nie bedziesz wygladac dobrze w blondzie, bo widza twoj makijarz i kolor twoich brwi, i dlatego sadza ze nie bedzie ci pasowal. Nastepnym razem jak zadasz podobne pytanie, to rozjasnij wczesniej czyms brwi (fluidem np), a zobaczysz ze komentarze beda zupelnie przeciwne.

Gość brunetkaaaaaaaaaaa
dziękuję :)

Gość cupagagogogogo
pięknie Ci w takim kolorze