Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARTINAAAAAA255555

CZUJE ZE JESTEM W CIAZY!! KTO TAK MIAL?

Polecane posty

Gość MARTINAAAAAA255555

staram sie o dziecko dosc dlugo - robilam juz kilka testow ciazowych ale zawsze to byl jeden (by wiedziec) i sprawa zamknieta. Teraz zrobilam juz 5 a jeszcze nie bylo terminu miesiaczki (mija jutro) a ja czuje ze jestem w ciazy! nigdy wczesniej tak nie mialam (owszem chcialam byc ale nie czulam... mialam nadzieje) dwa tygodnie temu bolal mnie brzuch jak na okres tylko ze mocniej, codziennie sni mi sie ciaza po prostu jestem pewna i juz ukladam wszystko. teraz tylko czekam na test az bedzie pozytywny. kto tez tak mial? ;) pozdrawiam.

Gość griehgefif44
super trzymam kciuki 🌼

Gość żona palacza matka polka
napewno nie jesteś myślisz cały czas o tym to ci się śni idiotko

Gość mamafilipka.....
Ja od pierwszego dnia wiedzialam, ze jestem w ciazy!!! Nie potrafie wytlumaczyc dlaczego, ale jakos to czulam podswiadomie :):) Zycze Tobie upragnionych dwoch kreseczek!!!! :) A i u mnie dochodzila okropna suchosc pochwy - to chyba pierwszy objaw mojej ciazy byl :)

mamafilipka..... taaa od 1 dnia,nawet nie wiesz kiedy następuje zapłodnienie. Ja wiedziałam w 1 ciąży w dniu spodziewanego okresu,bo zamiast niego zaczęły bolec mnie piersi w 2 ciąży (1 cykl po poronieniu) miałam objawy 4 dnia,piersi bolały mnie od spodu tak jak w poprzedniej ciąży,na okres zawsze bolały i bolą mnie od strony pach autorko masz jakąś manie już,po co robisz testy przed spodziewanym okresem i to tyle,to nie jest normalne !

Gość Mauuu
Ja myślałam tak co miesiąc i co miesiąc czekało mnie rozczarowanie. Jak dałam sobie spokój i nawet prze myśl nie przeszła mi ciąża to test pokazał 2 kreski:)

Gość moja suka tez czuje
a pozniej sie okazuje ze jej sie wydawało :P