Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda:)

DO LATA 2OKG. NIE DAMY SIE!!!:)

Polecane posty

CZEŚĆ MAM NA IMIE aŚKA I MOIM CELEM JEST SCHUDNĄC JAKIEŚ 15KG DO LATA I JAK WIADOMO RAŻNIEJ W GRUPIE WIEC SERDECZNIE ZAPRASZAM DO MNIE:)

Gość First Lady
ja się dołączę. No 20 to już byłoby coś, chociaż fajnie byłoby 30 (po ciąży mi zostało i jeszcze sprzed ciąży). Zawsze byłam pulchna

cześć:) miło mi. ja ma po rodzinie to ze wszyscy jestesmy przy tuszy ale chce to zmienic. juz mi sie udalo pozbyc 12kg ale to jeszcze dla mnie za malo:) a Ty stosowalas juz jakies diety??

Gość rybcia22kg
Ja sie z checia dołacze...:) Moj cel to 22kg ...:) Próbuje już od dawna schudnac ale cały czas sobie powtarzam od jutra zaczne i tak już kilka miesiecy:( czuje ze cały czas tyje a Ja juz tego nie chce...:( wszyscy mi w rodzinie powtarzaja że przytylam:( tak dalej byc nie moze:( Od jutra zaczynam na nowo:) Jestem z wami:) choc mam nadzieje ze szybciej osiagne swoj cel niż do wakacji:)

Gość rybcia22kg
chciałabym pokazac wszystkim że potrafie schudnac udowodnic mężowi że mam silna wole i umiem wyrzec sie pokus:)

i to jest najgorsze ze nawet bliscy nas krytykuja. mialam to samo co Ty a teraz jak rodzice zobaczyli ze faktycznie sie staram schudnac to mi powtarzaja ze wystarczy. bardzo sie ciesze ze jestes z nami razem nie ulegniemy pokusom.:) a twoja dieta na czy ma polegać??

ciesze sie ze masz takie nastawienie do tego bo to jest podstawa ale to masz zrobic przede wszystkim dla siebie aby sie lepiej poczuc we wlasnym ciele:)

Gość rybcia22kg
moja dieta bedzie polegala na jedzeniu 5 posiłków dziennie mniej wiecej o tych samych porach w małych ilosciach...mam zamiar wyeliminowac białe pieczywo,ziemniaki, nadmiar soli,makaron,olej,banany i wszystko co mega kaloryczne wprowadzic wiecej białka warzyw i wody której pije bardzo malo. Zamierzam ćwiczyc minimum 30 min na rowerku badz steperze do tego brzuszki ,przysiady, cwiczenia na ramiona i twister. plus codzienne balsamowanie kremami wyszczuplajacymi i na celulit oraz masowanie masażerem:) Tylko czy uda mi sie zachowac w tym wszystkim systematycznosc..:) Musi:)

Gość magnolia28
witam serdecznie, ja mam do schudniecia 6-7 kilo. Czy moge sie przylaczyc?

Twoja dieta jest bardzo dobra. ja rok temu glodowalam sie i skutkiem byl brak okresu nie miala ok 3 miesiecy:/ ale zrozumialam ze to nie na tym polega aby sie katowac bo przeciez nawet jak schudnie sie tyle ile sie chce to nie wolno powrocic do tych potraw co sie jadlo kiedys bo przez to waga powroci:/ i ja eliminuje w swojej diecie tluste mieso, sól,ziemniaki,pieczywo,makaron,SLODYCZE,banany,i produkty ktore zawieraja konserwanty. a przestawiam sie na warzywa owoce, jogurty, owoce suszone, i mleko 0%, i buzo bialka ktore oczyszcza organizm. codziennie o tej samej poze bede robila brzuszki ok 500 oraz cwiczenia. bede poswiecac na nie ok 1.5h. a i nalezy wprowadzic regularne posilki wtedy organizm nie bedzie magazynowal t.tluszczowej bo bedzie wiedzial ze dokladnie o tej poze ja dostarcze mu pokarm. nie wolno podjadac pamietaj:) a ile wazysz ze chcesz az tyle schudnąc??

witam cie magnolio. no pewnie ze mozesz razem z nami pozbyc sie kg:)

Gość rybcia22kg
Ja waże 82kg a mam 176cm wiec dużo za dużo:( moja wymarzona waga to 60kg choć myśle że dobrze bede wygladala z waga 65kg ale zobaczymy jak dojde do 65kg:) A Ty ile warzysz? I jaki masz wzrost?

dziewczyny zaczynamy od jutra diety. bedziemy na forum informowac sie o postepach naszych. damy rade tylko pamietajcie robimy to dla siebie aby sie lepiej czuc we wlasnym ciele:) wszystkie slodycze pochowajcie z widokow aby nie kusilo :)

Gość rybcia22kg
Moim problemem sa slodycze i przejadanie sie...:( gdy cos jem to zawsze jejm do syta az mnie potem brzuch boli...:( wiem że bede miała cieżko nauczyc sie jesc bez przejedzenia ale myśle że to kwestia kilku dni i sie przyzwyczaje:)

Gość magnolia28
dzieki:) ja bede na 100kcal, niestety moje odchudzanie bedzie dluzsze bo mam niedoczynnosc tarczycy i haschimoto dlatego chudne duzo wolniej. dodatkowe kilogramy man po ciazy, sporo juz schudlam ale na 5 mies zaprzestalam diety. teraz chce dalej walzyc z kilogramami.

Gość magnolia28
oczywiscie tam mialo byc 1000kcal a nie 100

ja mam 164 i waze 66kg wczesniej wazylam 78kg w ciagu 3 miesiecy schudlam i chce jeszcze schudnac szczegolnie w nogach:) pierwszy dzien jest najgorszy diety trzeba wykazac sie silna wola.

Gość rybcia22kg
no u mnie to problem zeby pochowac słodkosci bo mam synka i zawsze mu ktos cos słodkiego przyniesie ale od jutra zakazuje rodzince wnoszenia słodkosci do mojego domu bo synus przez słodycze nie chce jesc normalnych posiłków. Wiec koniec z tym.

Gość rybcia22kg
młoda a powiedz mi jak wyglada Twoja skóra po schudnieciu 12kg??? nie wisi troszke?

no magnolio na pewno sobie poradzisz ale tzeba uwazac takze na zdrowie. powinnas robic brzuszki i cwiczenia na nogi ale tak aby sie nie przeforsowac. i 5 posiłkow lekkich, jedz duzo warzyw i bialka>)

Gość rybcia22kg
dobra Ja sie na troche wyciszam bo własnie zaczynam ogladac usta usta na vod:)

wiec moja skora ma sie dobrze balam sie celulitu ale cudem uniknelam mam tylko lekki. a dzieki cwiczeniom moja skora nie jest obwisla:)

ok rybciu powodzenia napisz nam jutro wszystko to co zjadlaś:) dasz rade:)

wiec jutro piszemy wszystko to co zjadłysmy pierwszego dnia diety:) liczy sie silna wola od jutra rozpoczynamy walke z kilogramami ja waze 66 moj cel to 55kg mam nadzieje ze nie ulegne:) i wy też:)

Gość magnolia28
witam z samego rana, juz postanowione od dzisiaj zaczynam:) z cwiczen na poczatek beda tylko brzuszki, ostatnim razem przy odchudzaniu dochodzilam do 1000 dziennie ciekawe czy dzisiaj dam rade chocby 100:) moze za tydzien czy dwa jak samopoczucie sie poprawi to dodam stepper. Poza tym na ruch jako tak nie narzekam bo przy 2ce dzieci czlowiek nabiega sie. ale jak mowilam za jakis czas doloze rowniez stepper.

Gość rybka82kg
czesc dziewczyny:) No to zaczynamy i nie ma że boli:) Ja uciekam zaraz na sniadanko bo glodna jestem a wstałam już dużo wczesniej:) Potem sprzatanie i wypad na miasto z synkiem i mezem:) Miłego dnia

Gość rybcia82kg
sory w niku miało byc rybcia 82kg

Gość rybcia82kg
A co tu taka Cisza????:) Ja na śniadanko wszamałam : Pół pomidorka + 2 jajka + 100ml kefiru + 1 kromka ciemnego pieczywa + zielona herbatka:) a zaraz mykam na miasto:) Miłego dnia kobitki:)

Gość magnolia28
u mnie na sniadanie 2 wazy z twarozkiem i pol pomidora +herbata czerwona, na 2 sniadanie jablko i podplomyk z twarozkiem

Gość magnolia28
a na obiad talerz pomidorowej