Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda:)

DO LATA 2OKG. NIE DAMY SIE!!!:)

Polecane posty

Gość mamuśka_niuniuśka
wlasnie pocwiczylam na hula 15 minut póki synek w wannie :) hula wielkie z wypustkami :) trochem głodna ;p więc wzięłam SANKOM, te gumy do żucia z błonnikiem pyszne są i w sumie trochę zastępują słodycze :) Zamowiłam sobie na allegro od babki, która w ciazy jest a miała duży zapas dosłownie za pół darmo!! już brałam rózne aplefity itd i tylko chciało mi się po tym jeść pięc razy więcej zobaczymy jak po tym sankomie :)

witam wszystkie dziewczyny, milo widziec ze temat odzyl:) ja dzisiaj z dieta pelna klapa :( ale od jutra juz bede sie pilnowac.

mamuśka_niuniuśka ja tez mysle nad a6w, tylko jakos nie moge sie zebrac. a ty od kiedy zaczynasz? marzy mi sie na wakacje miec pieknie wyrzezbiony brzuszek.

wlasnie doczytalam ze od dzisiaj zaczynasz. ja zaczne jutro i mam nadzieje ze wytrwam. od jutra dzialam juz na 1000%. do zarzucenia nie zostalo mi duzo ale do lata che fajnie ujedrnic cialo. ciaze niestety troche je zniszczyly

Gość mamuśka_niuniuśka
witam :) 6 weidera jednak od dzisiaj bo wczoraj 4 dzień @@@@ i bolał mnie jeszcze brzuch nie chciałam krawienia nasilić! Jedna szóstka niestety tylko zbiła obwód więc zaczynam kolejną.. Krecenie hula hop tez super na brzuch dziala a ja glownie z nim mam problem.. mialam CC wiec musze z podwojna sila dzialac masaże, balsamy..NO i dieta nie moge sie po 3 kg poddać chce zobaczyc najpierw 65 a potem 62, 60 i 58/57 KG wtedy dopiero bede szczesliwa kiedys tak wazylam i bylo idealnie :) znów tak chcę tylko skąd siłę wziąć!!!!

Zaraz kładę bąbla i siadam na rowerek! o 13 jogurt bez cukru Na obiad piers duszona z cebulką w sosie pomidorowym i ogórek kiszony. Nie mogę sobie pozwolić na żadne wymówki coś dobrego dopiero na święta a potem detox do Sylwka i od Nowego Roku juz pełną parą zeby na wiosne cieszyc sie nowym cialem a do wakacji juz perfekt!

Witam ;-) Kobietki chcialabym do Was dołaczyc ale chyba do jutra bo dzisiaj juz zjadlam pol czekolady... Chce zrzucic jakies 20 kg. Waże 85 kg jednak juz w zeszlym roku shcudlam 20 kg przez 3 miesiace, wiem ze to madre nie bylo na pewno ... Bo nadrobilam wszystko w kolejne 3 miesiace :( Jednak wtedy moj maż byl oszołomiony moim wygladem... Dlatego teraz musze znowu wziać się za siebie... TYlko troche brak mi motywacji... Mam nadzieje ze tutaj mi pomozecie a ja wam...

mamuśka_niuniuśka Masz racje... Koniec z tym wszystkim od dzisiaj.... Nie będzie jedzenie a w szczegolności slodycze mna rzadzilo.... Kobietki mysle nad ta 6 weidera jednak nie wiem jak bedzie z moja systematycznoscia:( Z tego względu, że ja pracuje od 9 do 17 i w sumie wracam do domku jest juz ciemno nic mi sie nie chce musze troche dom ogarnac cos przygotowac do jedzenia i jestem wykonczona:( Jak godzicie cwiczenia prace i jeszcze dom??

Gość szpindlerowy
Hej, fajnie, ze nam sie topik rozwija, ja dzis bylam na silowni jakies 2 godziny,na sniadanie musli z mlekiem, potem grahamka zseremi warzywami potem jeszcze zjem piers z kurczaka z pęczakiem i warzywami, a na kolacje jeszcze nie wiem-sporo tego, ale tak mi kazal moj dietetyk:-)

O kurcze wiecie tez myslalam zeby wybrac sie do dietetyka... Może on faktycznie cos pomoze i dobierze wszystko odpowiednio... Bo takie MŻ to mysle ze moze zbytnio nie wystarczyc

ja jeszcze nie wiem co dzis na obiadek... Zrobie sobie moze rybke... ALe w ciescie naleznikowym jak zrobie bedzie strasznie duzo kalorii... A gotowanej nie lubie... Macie jakis pomysl??

Madame do Pompadur Super dziekuje za rady cos na pewno wykabinuje... Ja zazwyczaj preferowalam rybke w ciescie nalesnikowym w glebokim tluszczu... Ale skoro mam sie odchudzic nie moge takiej jesc ;-)

hej dziewczyny, widze ze jest pelna mobilizacja. u mnie dzisiaj tak sobie z dietka a to dlatego ze za 2 dni okres a ja zawsze przed mam napady glodu. cale szczescie ze do wakacji duzo czasu jeszcze. wczoraj zrobilam cwiczenia z guma i dzisiaj tez zamierzam a a6w chyba zaczne za jakies 3 dni.

Witajcie ;-) Ja dzisiaj narazie zjadlam 2 mandarynki.... Tak mi świetami zapachniało że masakra.... Skąd wogóle jestescie?? Może umowimy sie na jakieś wspolne cwiczenia?? Hihihi Zaraz zrobie sobie kawusie i przekasze jakis jogurcik, albo bialy serek:-)

Narazie trzym trzymam sie diety jeszcze jutro i minie 5 dni-protein.Wagi nie sprawdzam ,ale żadnego tłuszczu,smazonego ,słodyczy.Troche z pieczywem gorzej ale kupuje otrebowe bułeczki. Cwiczyc mi sie nie chce.Pozdrawiam wszystkie odchudzajace. Sniadanie ;1/2 piersi z kurczaka z bułeczka i ogórek konserwowy drugie sniadanko;1/2bułeczki z pasztetem z indyka i musztarda Od soboty zaczne jesc warzywa i owoce oczywiscie razem z tym co do tej pory.

wiesz ja to zaczelam kiedys ale rzucialm... ta dieta podobno strasznie wyniszcza organizm... Od tamtej pory nie moge na bialy ser patrzec :(

tez kiedys myslalam o dukanie ale ja ie wytrzymalabym na scisle okreslonych produktach. poza tym mam problemy z nerkami co calkowicie wyklucza ta diete w moim przypadku. u mnie na sniadanko byla waza z serkiem a na obiad taka dietetyczna wersja ryby po grecku od dzisiaj biore sie tez za stepper, a rano zalizylam pierwszy dzien a6w

Dziewczyny przeciez to nie chat zostawiacie wiadomosc i lecicie, ktos odpowie za jakis czas ja bede zagladac, nawet we 3 mozna topik prowadzic po czasie ktos sie dolaczy, przeciez nie bedziemy caly dzien siedziec i pisac ja mam duzo obowiazkow jestem producentem mam male dziecko plus jeszcze jakies cwiczenia wazne, zeby raz dwa na dzien zajrzec i cos zostawic jak Wam idzie i jak dieta przebiega co jadlyscie jak checie pogadac wymienmy sie numerami gg bo ciezko caly dzien siedziec i tu pisac od tego na bank nie schudniemy.