Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda:)

DO LATA 2OKG. NIE DAMY SIE!!!:)

Polecane posty

Ja dzisiaj ladnie od rana mimo, ze mam gosci z UK :) zrobilam im piers smazona dla mnie pieczona i ogorek kiszony :) Leci ok pokrece dzisiaj hula i drugi dzien a6w :) dajmy sie topikowi rozkrecic :)

Gość szpindlerowy
Hej wszystkim, u mnie ok, dzis sie troche objadlam i z obawa stawalam na wadze a tu niespodzianka, -5kg:-)oby tak dalej, moja dieta nie jest ma krótko, to zmiana na zawsze, mam przynajmniej taka nadzieje

szpindlerowy gratulacje :) ja narazie na wage nie staje. boje sie ze nic nie spadlo. poza tym wczoraj mialam zalamanie i wieczore zjadla bulke. za to zaliczylam 50 min na stepperze, cwiczenia z guma i 1szy dzien a6w

Witam! U mnie na razie 200 gram spadło ale mam okres jeszcze więc i tak bez sensu ważenie. Na sniadanie rybki z puszki bez sosu, nie mialam zupelnie apetytu, na 2 sniadanie jogurt SANOk 0% cukru bez tluszczu :) 100 kcal na obiad bedzie rybka z kapusta kiszona na kolacje nie wiem, pewnie duszone jabluszko :) Wczoraj sie troszke wieczorem zlamałam, ale musze dać radę nie ma bata :) Dzisiaj 3 dzien 6 weidera :) 15 min hula hop i rowerek, masaze balsamy :) Jutro andrzejki, wiec klade kolorek kupilam sobie wczoraj dluga koszule i wisior, leggi z dziurami ide szalec z mezolem, u nas uklad typowo partnerski malo kto powiedzialby, ze jestesmy malzenstwem i mamy dziecko :) Za rok na Andrzejki ubiore skorzaną MINI obiecuje WAM!!!! Buziii!!! Zajrzę.. mam sporo pracy, zaczynam remont :)

Gość to sporooooo
ale wiekszosc to woda!!!! na poczatku zawsze tak leci potem sie bedziesz cieszyla jak 200 gram na tydzien bedzie !!!

Gość wsciekla rafa
hejka mozna sie do was dolaczyc?...ja chcialabym schudnac ok 25-30 kg..do lata...pocdzielilam to sobie na 2 etapy...15 kg chce schudnac do marca...a nastepne 15 kg moze w ciagu 3-4 miesiecy...jak myslicie czy to jest realne?..

Gość szpindlerowy
Hej wszystkim, co taka cisza, u mnie ok, choc troche nagrzeszylam wczoraj-troszke popilam:-p ale zdarza mi sie to tak rzadko ze nie mam wyrzutów sumienia:-) a dzis znów bede grzeczna

przez weekendy zawsze cisza będzie he he ciekawe czemu :P wtedy najwiecęj grzeszymy, ja miałam wczoraj popijawe dzisiaj cucenie glukozą skacowanego człowieka od jutra rusza mój ADWENT ale szóstkę ładnie robię dzisiaj 5 dzień ! :) Do Sylwka juz cos zdziałam trochę może :) dietą i ćwiczeniami, w tym tyg ruszę z basenem trochę mnie gardło boli mam wrażenie, że antybiotyk nie pomógł.. chyba wymaz z gardła jutro zrobię..trudno 20 zł nie moje ale, zeby aż tak po antybiotyku trzymało cholerstwo! :) Milej nocy jak ktos tu jeszcze zaglada!

Gość gosik 29
halo ... nie ma tu juz nikogo a ja dzis w koncu zabieram sie za djete i chcialam liczyc na wsparcie a tu cisza