Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabella_ruda

Kolejna porażka ,a już byłam taka szczęśliwa... :(

Polecane posty

Było pięknie, ale dziś usłyszałam : "chciałbym się z Tobą spotykać ,ale nie chciałbym się angażować uczuciowo w to wszystko..." Kolejny raz, mam już dość samotności, jest mi strasznie smutno- popłakuję sobie... choć chce być twarda i myśleć nie ten to kolejny.. ile można :( Chętnie poznam uczuciowego faceta z wielkim sercem,ale takich już chyba nie ma... :(

Gość rockfanka1
ale chce bzykać czy nie?

Gość nawet seksu mi nie zaoferował
chcesz o tym pogadac? mam podobną sytuację :( spotykam się z facetem i nie widzę przyszłosci...

Gość dewweef
idz na solarium na pocieszenie :*

nawet seksu mi nie zaoferował pewnie, Boże :(:( było już tak pięknie,spacery :( miłe słowa... aż do dziś... koniec.. :(

kurde może to ten sam? :O przystojny brunet? :( ja sie spotkałam z takim... pare razy, gadalismy o niczym , ale cholernie mi sie podobał a on nic! pomyslalam "albo jestem taka brzydka albo to gej" póki co pisze do mnie na gg, dba o kontakt ale na kij mi to :( chcę pocałunków , seksu :(

nawet seksu mi nie zaoferował Jeśli jesteś ze śląska to być może... to on :-) Mi nie chodzi nawet o pocałunki czy sex... ledwo się pozbierałam po ostatnim rozstaniu z facetem, do tej pory nic nie wychodziło... aż zjawił się On.. i co mi z tego... przyszło ? kolejny raz zostaje sama

aa nie, nie jestem ze śląska . może ten będzie lepszy. ja też sie niedawno rozstałam. przez kilka tygodni czułam brak emocji, było kilku facetów, jeden proponował związek , ale nie podobał mi sie fizycznie oraz czułam że to nie TEN (wyznał że pochodzi z patologii ) pozniej spotkałam tego... jest taki przystojny , aż czuję że zbyt atrakcyjny dla mnie :( był mi obojętny aż do dziś, bo dziś myślałam o nim cały dzien :) ale dla niego to chyba zabawa :(

no co ty :) uwazam ze będziesz fenomenem na skale janci albo leviatana. fajnie czyta sie twoje posty :) widac że jesteś uczuciowa i wrażliwa kobietką

nawet seksu mi nie zaoferował Widzisz u Ciebie to jeszcze wielka niewiadoma... ,a u mnie oczywiste jest ,że koniec.. powiedział co miał powiedzieć i koniec nic więcej.. Obiecywał, to tamto siamto ;/ i cisza... :(

to pewnie przez oczekiwania...jak oczekujemy nie dostajemy nic, najwyżej po duupie :( a jak nie chcemy nic i wszystko nam wisi , to all się układa...

nawet seksu mi nie zaoferował trudno trzeba wziąć się w garść... :) Głowa do góry może czeka na nas ktoś inny :)

dziewczyny nie macie co się poddawać :) aa jak chciałyście seks to trzeba było otwarcie o tym facetowi powiedzieć :)

ale i z nim ciagnęłas to spotykanie?? bo ja nie lubię niejasnych suytuacji a teraz w takiej jestem :(