Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkaaaaaaaaaaa

DO FACETÓW!- czy to prawda, że...

Polecane posty

Gość truskawkaaaaaaaaaaa

Czy to prawda, ze facetom zależy TYLKO i wyłącznie na wyglądzie kobiety?! Ja rozumiem, ze dla faceta kobieta musi byc ładna, atrakcyja, ale chyba liczy sie tez charakter, osobowość... Ostatnio byłam świadkiem rozmowy kilku facecetów (dokładnie dziesięciu), większość z nich kręciła z moją przyjaciółką.. nie to, ze jest jakaś łatwa czy coś własnie nie... ale poprostu uganiali sie za nią...przejde do rzeczyy... WIĘC tylko jeden z nich powiedział,ze dla niego liczy sie także charakter, reszata uznała, ze u nich liczy się TYLKO I WYŁĄCZNIE WYGLĄD... charakter nie ma dla nich znaczenia laska moze być pusta ale ważne zeby byla ładna... ;/! Faceci jak to jest naprawde... Co jest waszym zdaniem wazne wygląd czy osobowość, a może jedno i drugie;>???

Gość truskawkaaaaaaaaaaa
??

Gość Michał taki jeden
Ja najpierw patrzę na wygląd-musi to być wysoka szczupła brunetka, a potem oceniam charakter-jesli bedzie ok to juz jest moja :)

Gość Rum-cajs
jeżeli oni są w wieku poniżej 20 lat to mają marzenia , jak to zrobić aby nie być prawiczkiem i kobiety traktują raczej instrumentalnie

Gość iksinskapanna
Jak byli w towarzystwie to nie dziwota ze tak mowili. Ja mysle ze faceci lubia jak kobieta jest zadbana, pewna siebie, pociagajaca.

Gość Edmunt Pipa
do jebania za remizą to tylko wygląd ale jak ma to być ew. matka dziecka to wygląd owszem bo penis w kit nie stoi ale i te minimum rozumu , żeby chociaż dla dzieciaka była dobrą matką

Gość Taneczny_boy
Ja tam zwracam uwagę na oba aspekty. Ale wolałbym, żebym mógł przy niej się odprężyć- zapomnieć o codziennych trudach niż męczyć się gadaniem przy bardzo ładnej. Mnie osobiście się podobają, wysokie dziewczyny z bląd długimi włosami:-)

Gość raczej wypowiedzi
gówniarzy a nie facetów-cóż...kwestia dojrzewania mózgu,choć nie wszystkim dana!może jeszcze wychowania i genetyki?ale uwierz jest wielu dojrzałych w wieku 18 lat,tylko trzeba szukać i patrzeć....

Gość Taneczny_boy
Aaaa i preferuję, żeby była to humanistka i nie za mądra ani za głupia- Mądra-będzie się ze mną sprzeczała i bardziej niezależna Głupia- no coment

Gość hullahopp
Bląd to blond

Gość Taneczny_boy
sry za literówkę

Gość truskawkaaaaaaaaaaa
masakra , oni mają po 18 lat no kurde rozumiem, ze dla faceta kobieta musi być atrakcyjana... hmm... może poprostu chcą sie dowartościowac przy pustych lalach ? tylko przykro mi, ze za taka pusta lale uważają moja przyjaciolke, nie powiem jej o tym, bo dziewczyna sie zalamie.. ;(

Gość truskawkaaaaaaaaaaa
w sumie ona juz nie ma z nimi kontaktu (i całe szczęśćie)...

Gość a nie slyszalas nigdy
powiedzenia, ze do zdobycia faceta potrzeba wygladu, a do zatrzymania go przy sobie - charakteru?

Gość asekus
tak naprawdę to kobieta wybiera sobie faceta i tak jest od tysiącleci i nic się nie zmieniło :)