Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateoseven

co myslicie 187 to za duzo dla faceta ? za wysoki ?

Polecane posty

Gość mateoseven

ostatnio patrząc na pary muszę stwierdzic zedobry wzrost dla chlopaka to 178 180 cm , tacy maja mnostwo kobiet , tylko nie rozumiem czemu kobiety ciągle zarzekają ze wysoki facet jest bardzo fajny czy przystojny skoro spotykaja sie z takimi o narmalnym wzroscie ?

Gość mateoseven
co ?

Gość mateoseven
mam taki wzrost regularnie trenuje , wiec nie jestem wielka masa , moge smialo powiedziec dobrze zbudowany i co z tego ? panny brak

Gość dzifny
to na pewno wina wzrostu i masy :classic_cool:

watpie zeby sam wzrost decydowal o powodzeniu, zreszta ktos kto ma 187, to nie jest ktos strasznie wysoki, zeby mialo to dziewczyne odstraszyc. ale np moj brAT MA 198, jest calkiem przystojny a jest sam

"watpie zeby sam wzrost decydowal o powodzeniu.." Dokładnie. Jak facet jest przystojny i ogólnie fajny to extra ;) ale to nie powód, żeby z nim być. Potrzeba czegoś więcej ..

Gość mateoseven
ale wzrost u męzczyzn można traktować podobnie jak wielkość biustu czy długość nóg u kobiet , a ma to duży wpływ na ewentualne powodzenie

Gość kassskka
ja tam wole wysokich:D 1,8 minimum, przecież muszę mieć jak założyć szpilki:D Ale kurcze takich chlopakow w granicach 1,85 i wiecej to praktycznie nie ma...:(

Gość mateoseven
zaczynam sie czuc dziwnie

Gość 177lala
Plastusiowa, biere Twojego Brata - toż to idealny wzrost jeśli o mnie chodzi! :D

Gość mateoseven
swoja droga tez chcialbym wysoka dziewczyne :)

powinienes traktowac swoj wzrost jako atut , nizsi mogą ci pozazdroscic:) Ja osobiscie uwielbiam wysokich mężczyzn:P

co innego jak dziewczyna jest wysoka, ja mam 174 i mnie szlag trafia czasami :O

Gość mateoseven
wosokie dziewczyny sa super :) nie wiem czym sie przejmuja

Gość sdfgdsfghsfg
sosssssss sosssssss@tlen.pl'; wydaje mi sie ze dziewczyny leca na to jak facet sie porusza jakie ma ruchy(oczywiście inne aspekty tez sie licza): )ale taki wysoki okk moze i bedzie przy takim czuc sie kobieco i bezpiecznie ale zazwyczaj sa sztywniakami i chodza jak kołki pozniej ani do łozka a ni do tanca bo chłopak ma skrepowane ruchy : ) i tez sie mówi ze podobno niżsi sa ładniejsi po facjacie ale to mozna gadac tak bez konca : ) Widać że konus z ciebie hehe Masz chociaż 170?

Gość haust
ja mam 194 cm i mniej więcej nie rosnę od ostatniej klasy gim. Może kiedyś to był problem bo dla młodych dziewczyn byłem za wysoki ale teraz jest super. Osobiście sam wolę wysokie dziewczyny chociaż często spotykam się z dużo niższymi i nie ma z tym żadnego problemu. Trzeba się zaakceptować takim jakim się jest.

Gość mateoseven
zwracam uwage kiedys bardzo lubilem filigranowe dziewczyny

Gość jakis tam moj nowy nick
ja mam ok 190 i nigdy bym nie pomyslal ze to zle... skad u ciebie kompleksy stary...? jedyne co mi nie pasowalo to ze podnozki na motocyklu musialem obnizyc i fotel w szybowcu... reszta lajjjjjjjjjjjjjt... ;)

Gość sdfgdsfghsfg
ssossss" ja mam 175 niestety na wyższe ode mnie dziewczyny nie patrze : ) wiec maja problem bo łatwo mnie zauważyć i to nie przez wzrost " No z tym wzrostem to na pewno nie wrzucasz się w oczy(a w tłumie to nawet cię nie widać) hehe, dobrze że w sklepie są takie podesty i możesz sobie nawet z górnej półki coś sięgnąć bo tak to byś musiał skakać.