Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asiaa..

zostawilam faceta bo byl za dobry a wszyscy wkolo zazdrosni..

Polecane posty

nie wiem czy zazdrosni czy jak to nazwac w kazdym razie kolezanka robila 18stkowa impreze, zaprosila swojego kuzyna ktory zamiast z dziewczyna przyszedl z kolega, bardzo fajnie mi sie z nim rozmawialo , byl mily, sympatyczny, przystojny, nie opil sie jak cala reszta no i ogolnie fajny chlopak, po imprezie do mnie napisal czy pojde z nim na jakis spacer czy cos , no i tak zaczelam sie z nim spotykac, bylo bardzo fajnie, zaczal mi przywozic rozne prezenty jak do mnie przyjezdzal, jakies kolczyki, lancuszki, kosmetyki no rozne rzeczy, nigdy nie chcialam przyjac, ale zawsze wsadzil mi to do torebki jak nie widzialam :P potem juz olewalam i przyjmowalam to wszystko, jak dziewczyny pytaly skad to mam to im mowilam , potem zaczely mnie obgadywac (te ktore uwazalam za przyjaciolki ) i ze sobie sponsora znalazlam, ze wykorzystuje biednego chlopaka no i takie tam jaka to ja zla jestem, ale ja o nic go nie prosilam zeby mi cos kupowal, do sexu tez nie doszlo, mialam juz dosc tego obgadywania dziewczyn i zostawilam go , teraz jest mi smutno bo byl naprawde bardzo fajny ale z drugiej strony nie chce zeby wszyscy wkolo byli przeciwko mnie :( on do mnie pisze a ja milcze :( nie wiem co mam robic :(

poznalam nawet jego rodzicow, kiedys jak bylismy w kinie zadzwonila jego mama ze chce ze mna rozmawiac, zaprosila mnie na obiad i chyba polubila bo milo mi sie z nia rozmawialo, pomagalam jej troche posprzatac i wogole bylo fajnie ale mam do wyboru albo duzo znajomych albo on... a jak on mnie wkoncu zostawi to zostane sama jak palec , nie wiem juz naprawde co robic, wyda wam sie to glupie i dziecinne ale ja naprawde nie wiem :(

Moim zdaniem źle postąpiłaś, gdyby to były prawdziwe przyjaciółki to by Ci tyłka nie obrabiały. Facetowni widać zależy na Tobie, jeżeli jestem naprawdę w porządku i lubisz jego towarzystwo to nie zrywaj z nim kontaktu:) I nie zważaj na głupie teksty koleżanek, to czysta zazdrość nimi kieruje. A faceta możesz poprosić,aby po prostu przystopował z prezentami, ponieważ się niezręcznie czujesz w takich sytuacjach i tyle.

powidzialam mu ze nie musi mi nic kupowac ze nic nie potrzebuje a jak czegos mi zabraknie dam mu znac a on ze jemu to sprawia przyjemnosc ze mi cos kupi i wogole :(

Nie zważaj na to co mówi, powiedz mu, że jeżeli mu na Tobie zależy to niech nie stawia Cie w tak niezręcznej sytuacji i masz nadzieje, że to zrozumie. Wpajaj mu swoje, odmawiaj prezentów.

Gość kjhnkj
Dokladnie, takie przyjaciolki t onie przyjaciolki.. jak to się mowi liczy się jakosc a nie ilosc :) Ja tez poświeciłam moich znajomych dla gfaceta tzn mialam tylko kolegów,, z dziedwczynami nigdy nie mialam dobrego kontaktu.. Ale juz po pol roku zaczelo mu to przeszkadzać no i sama z siebie z braku czasu, checi moj kontakt ze znajomymi znikl.. oczywiscie mam przyjaciolki :) I nie zaluje mam 20 lat od ponad 3 lat jestesmy razem za rok slub a od ponad roku jestesmy zareczeni :) bylam w twoim wieku jak się zareczyłam ( jesl mnasz 18 ) :)

Gość wystarczylo sie za nadto nie
afiszowac, a nie zostawiac faceta. widac, ze taka z Ciebie dziewczyna na poziomie, jak z Twoich kolezanek - przyjaciolki.

Gość kjhnkj
z czym afiszowac?? Ja kupie kolczyki nowe i i znajome się pytaja gdzie kupilam, wszytsko zauwazą więc nie wiem o co Ci chodzi :)) nie masz się czego czepiac

Gość kjhnkj
z kosmetykami tjest tak samo:D

Gość Adgjm
Moj chlopak tez kupuje mi prezenty bo po prostu ma taki kaprys-tak mi powiedzial. Twoje przyjaciolki sa zazdrosne i tyle. Ja bym z nim pogadala o tym ze kolezanki Cie obgaduja. On powinien to zrozumiec. Niech one gadaja co chca, to jest Twoje zycie.

Gość sdedgtrfuigyi
po co sie chwalisz???? a chlopaka zostaw za dobry jest dla takiej pustej osobki....

Gość wystarczylo sie za nadto nie
czy ona napisala, ze pytaja sie ja "gdzie kupilas?"? napisala, ze sadza iz ma sponsora, czyli musi czesto i gesto zmieniac bizuterie. jak ma az taki problem to niech nie nosi przy kolezankach tego w ogole, choc i tak one niewarte sa staran.

Odezwij się do faceta, przeproś za swoje zachowanie. Na pewno Ci wybaczy skoro mu zależy i nadal pisze do Ciebie, a te "przyjaciółki " trzymaj na dystans...

one te wszystkie rzeczy widzialy u mnie w mieszkaniu, mieszkam w bloku w ktorym one rowniez mieszkaja wiec nie bedzie latwo :(

Gość kjhnkj
Twoje znajome i Ty jestes bardzo niedojrzała.. Facet chce Ci sprawić przyjemnosc a ty go odsylkasz z kwitkiem.. Olej te swoje "przyjacółki", a znim porozmawiaj skoro Ci przeszkadzaja prezenty Osobiscie Ci powiem ze moje "przyjaciółki" próbowaly ingerować w mój związek lekko go rozwalajac, nie udalo się oczywiscie bo milosc miloscią. Ale też chodziło o zazdrosc.. po tylou latach im przeszło i juz o zazdrosci nie mowią ze złością.. :))

Gość kjhnkj
i wytłumacz mu o co chodzi najlepiej. ze Ci było głupio itd

on nawet chcial zebym z nim zamieszkala bo ma duzy dom wiec jest duzo miejsca, jego rodzice mnie lubia wiec nie bylo by problemu, ale ja sie jeszcze ucze, nie pracuje wiec nie miala bym nawet z czego doplacac sie do rachunkow a tak za darmo tam mieszkac bym nie chciala zle by mi tak bylo

Wiesz co, może lepiej zapytam tak... Co jest dla Ciebie ważniejsze? Grono obgadujących Cię koleżanek, czy facet, któremu zależy na Tobie? Bo jeśli to pierwsze, to faceta sobie odpuść, bo mimo, że ja Ci radzę,a byś naprawiła znajomość z facetem, to jeśli Ty wolisz to grono zazdrosnych koleżanek to wybierając factea nie będziesz szcześliwa. A nie o to chodzi

Gość nie zasługujesz na niego
głupio zrobiłaś, dla fałszywych, zawistnych pseudo przyjaciółek zostawiłaś fajnego faceta? Dla kogo, dla nich? Żal im dupę ściska? No słów brak. Pogódź się z nim, albo nie, niech pozna fajną dziewczynę wartą jego, skoro wolisz "przyjaciółki"

jak wychodze z mieszkania znajomi wkolo, jak wracam znowu oni, wszedzie ich spotykam widze ich miny to ze juz sobie cos szeptaja i mam tego dosc , chce miec troche spokoju :(

Gość nie zasługujesz na niego
to co, niech sobie szeptają, czy zazdroszczą ile wlezie. Masz fajnego chłopaka to bądź z nim i miej gdzieć, co o Was mówią. Wolisz być z takimi osobami zazdrosnymi i zawistnymi? No nie żartuj. Leć lepiej do tego swojego i go przeproś

tez mi sie tak wydawalo ale nie wiem moze sa zazdrosni o to ze ja mam cos czego oni nie maja i tak nie moze byc

Gość wesoły bronek
WYBORCZE ZOBOWIĄZANIA PLATFORMY 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ 5. Uprościmy podatki wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. OBIETNICE DONALDA TUSKA ZAWARTE W EXPOSE 1. Obrona praw pracowników. 2.Wspieranie przedsiębiorczości i zmiana prawa na korzystniejsze dla pracowników i pracodawców. 3. Obniżenie podatków i danin publicznych. 4. Wzrost płac pracowników sektora publicznego. 5. Pomoc ze strony państwa dla najsłabszych. 6. Ograniczenie deficytu. 7. Bezpieczne wprowadzenie Euro. 8. Zahamowanie wzrostu inflacji. 9. Większe środki na rozwój i edukacje. 10. Radykalne uproszczenie prawa podatkowego, gospodarczego i trybu poboru ZUSu 11. Uproszczenie procedur zakładania firm. 12. Prywatyzacja kluczowych firm polskiej gospodarki. 13. W przypadku firm należących do Skarbu Państwa - rzetelne wybierania zarządów i rad nadzorczych. 14. Zapewnienie bezpieczeństwa energetycznego. 15. Wsparcie projektów infrastrukturalnych UE dot. bezpieczeństwa energetycznego. 16. Przyśpieszenie budowy obwodnic i autostrad. 17. Wyeliminowanie barier prawnych blokujących szybki rozwój infrastruktury. 18. Modernizacja PKP 19. Powszechny dostęp do szerokopasmowego Internetu. 20. Wprowadzenie możliwości załatwiania spraw państwowych (podatki itp.) przez Internet. 21. Gospodarczy powrót Polski nad morze. 22. Mądre wykorzystywanie funduszy europejskich. 23. Decentralizacja władzy. 24. Wsparcie rozwoju regionalnego. 25. Modernizacja wsi i rolnictwa 26. Usprawnienie procesu składania wniosków o dotacje unijne. 27. Reforma instytucji publicznych obsługujących rolnictwo. 28. Ekologiczna produkcja żywności. 29. Wytwarzanie biopaliw i biogazów. 30. Reforma systemu ubezpieczeniowego rolników. 31. Rozwój rybołówstwa. 32. Ochrona środowiska. 33. Wdrożenie programu Natura2000 34. Wprowadzenie polityki solidarnego państwa. 35. Ułatwienie młodym startu zawodowego. 36. Obniżenie bezrobocia. 37. Długoterminowe uniknięcie zagrożeń demograficznych. 38. Rozwój edukacji przedszkolnej na terenach wiejskich. 39. Oddanie sprawy edukacji dzieci rodzicom. 40. Podniesienie pensji nauczycielom. 41. Zmiana mechanizmów finansowania edukacji. 42. Zwiększenie miejsc pracy dla ludzi powyżej 50 roku życia. 43. Reforma emerytalna. 44. Poprawa jakości służby zdrowia. 45. Zwiększenie powszechnego dostępu do służby zdrowia. 46. Podwyższenie pensji pracownikom służby zdrowia. 47. Podział NFZ na kilka konkurencyjnych zakładów ubezpieczeniowych. 48. Reformacja polityki refundacji leków. 49. Ułatwienie zdobywania specjalizacji lekarzom. 50. Ułatwienie osobom niepełnosprawnym z

ja nie lubie miec wrogow i nie chce na kazdym kroku ich spotykac z ta ich nie nawiscia do mnie :(

Gość to jakiś kawał
czyli z tego powodu, nie skończysz studiów (tak sobie teoretyzuję), nie dostaniesz lepszej pracy, nie kupisz sobie samochodu, ani mieszkania, nie poznasz żadnego faceta, bo a nóż okaże się lepszy od mena "przyjaciółki", bo co oni powiedzą?????

Gość jakis tam nick men 85
chlopak mojej siostry oddawal jej pol pensji bo uwazal ze tej powinno byc. powiedzialem ze ma go zostawic... zostawila... ;)

Gość kjhnkj
Jak bedziecie troche czasu z tym facetem to znajomi nie beda dla Ciebie tak ważni jak on.. a skoro bnedziecie mieszkac razem to ich nie bedizesz spotykac.. Po 2 jestes w technikum to juz konczysz szkole :) wiec za pol roku mzoesz smialo zamieszkac