Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga18.

Ciaza 5 tydzien

Polecane posty

Gość Aga18.

Czy 5 tygodniowe malenstwo wyczuwa moje nastroje, smutki, placz?

Gość Aga18.
To dobrze..

Gość Aga18.
Nie potrafie chodzic szczesliwa. Brat myslal ze usune ciaze gdy tylko sie dowiem ze to z moim chlopakiem. Bo brat mysli ze chlopak mnie skrzywdzi

to od twojego samopoczucia rozwija się dziecko, ja jestem przekonana że takie maleństwo wyczówa, ponieważ ja jak dowiedziałam się ze jestem w ciąży też nie byłam szczęśliwa z tego powodu, wiele kłótni, nerwów, pobyt w szpitalu, a teraz moje dziecko jest nerwowe, płaczliwe i to za bardzo,

Gość gość
Nie usuwaj będziesz żałować jeśli byś to zrobiła Pamiętaj to Twoje dziecko

ja obecnie mam 19 lat mieszkam od czerwca z moim nazeczonym u niego i jego rodzicow. zareczylismy sie dzien przed tym jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.... od temtego momentu tak bardzo ciesze sie z tego ze bede mamusia ze najchetniej juz bym je urodzila i stroila pokoik dla maluszka:) dziecko to dar od boga i to najpiekniejsza sprawa ktora mnie w zyciu spotkala. jestem w 5 miesiacu ciazy i czuje jak mnie kopie moj skarb:) i moj nazeczony tez:)w 3 mies bylismy na badaniach prenatalnych i bylo widac jak ssie paluszek i pepowina sie bawi itp:) wspaniale uczucia:))

tylko szkoda ze nie mieszkamy sami tylko z tesciami itp:) hehehe noo ale jakos jest:) oprocz tego nie narzekam bo jestem bardzo szczesliwa:) w piatek mam kolejne badanie prenatalne i nie moge sie doczekac jak zobacze moje malenstwo i dowiem sie plec:))