Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holaolaaaaaaaa

zna ktos moze w Szczecinie tanie noclegi ???

Polecane posty

Gość gość
Jantar jak dla mnie najlepszy. Ceny bardzo dobre. Zalezy mi na dobrym dojeździe z dworca, do tego blisko centrum - i to jest. Zawsze jestem zadowolona z pobytu. Pokoje czyste, łazienki dobre.

Gość gość
A jeśli chodzi o sierpniowe The Tall Ships Races to będzie to dobry wybór? Szukam czegoś niedrogiego, co w tym okresie pewnie bedzie trudne. Nie musi być 5 gwiazdek, ma być po prostu ok i co wazne - blisko wałów chrobrego.

Gość gość
najlepiej szukać przez serwisy takie jak booakpart, booking czy airbnb

Gość gość
Jezeli chcesz coś z dobrym dojazdem na wały chrobrego na te regaty, to ten jantar na romera będzie bardzo ok. Bo masz jeden autobus, żadnych przesiadek, wsiadasz i jesteś. Przystanek chyba daleko nie jest z tego co dobrze kojarzę

Gość gość
Ja ostatnio korzystałem z lusso apartamenty wysylam link https://lussoapartamenty.wordpress.com Polecam jak wybierasz się do Szczecina. Dobra cena i miałem apartament blisko centrum.

Gość filomenka3
ja szukam głównie na BookAparcie, mają spoko bazę więc zawsze coś się znajdzie

Gość gość
Jakiś czas temu nocowałam w naprawdę fajnym miejscu. Firma nazywa się Lusso Apartamenty. Mają prywatne mieszkania w naprawdę przystępnej cenie. Dodatkowo ceny można negocjować. Apartamenty są komfortowe, jest darmowe wifi i kablówka. Fajna sprawa. Polecam na wyjazdy służbowe i prywatne. Podaję link: www.lussoapartamenty.wordpress.com

Gość gość
Fajny hotel jest na Alei Wyzwolenia 50, nazywa się Hotel DANA, nie wiem czy tego szukasz, ale w tym byłam i mogę polecić:) Bardzo fajna atmosfera, czyściutko, cicho, bardzo komfortowo. Obsługa miła, ceny rozsądne, bardzo polecam. Możesz zobaczyć ich ofertę na www.hoteldana.pl

Gość melinda236
Byłam z mężem ostatnio w Szczecinie. Jak zawsze braliśmy hotel, tym razem postawiliśmy na 'luksus' w prywatnym apartamencie. Jak się okazało, taki 'luksus' nie kosztował nas drogo bo 150 zł. zdecydowanie było warto. Własna łazienka, kuchnia, blisko centrum, cicha, spokojna okolica a w gratisie dostaliśmy nawet parking podziemny. Czuliśmy się jak u siebie w domu. Naprawdę polecam gorąco!!!! Podaję link do strony internetowej firmy, z których usług korzystaliśmy: www.lussoapartamenty.wordpress.com

Gość Marzena_M
Różne są definicje słowa "tani"... Hotelu tak raczej określić się nie da. Tanie to są noclegi pracownicze. Często niestety przy tym o niskim standardzie... Kiedyś przyzwoitą ofertę w tym zakresie załatwiałam przez stronę kwateranieruchomości.pl, był tam podany kontakt do przemiłej, życzliwej Pani opiekującej się tą ofertą.

Gość gość
Hej, cześć. Jak już chcę gdzieś wyjechać na urlop to najpierw pytam znajomych o warte polecenia miejscówki. W dalszej kolejności szukam w internecie, przez takie strony jak na przykład www.meteor24.pl Ta jest wygodna, ma dobrze zrobioną wyszukiwarkę która mi pokazuje tylko te oferty które mnie interesują a nie noclegi każdego typu w całej Polsce...bo przez to się przekopać to by miesiąc zajęło pewnie...

Gość gość
Największy apartament w Szczecinie. Chyba ok. 120 m2 na 7 osób. Do tego w cenie masz jacuzzi, saunę, kominek, klimatyzację i nowoczesny wygląd. Sprawdź: http://apartament.szczecin.pl/ właściciel naprawdę w porządku, pomoże, pogada :D i to jest jeszcze w samym centrum Szczecina! Kaskada, Galaxy, park, wały i wiele innych wszystko parę set metrów od noclegu!

Gość gość
Jeśli chcecie znaleźć jakieś fajne, luksusowe apartamenty, polecam skorzystać z tej strony www.apartinfo.net jest tam wiele ciekawych ofert! :D

Gość gość
Polecam szukać przez portale do rezerwacji ja tak znalazłem nocleg w łódzkim w Hotelu Diament. Trafiłem na super promocje a hotel polecam.

Gość gość
Czy dla Ciebie to będzie tani nocleg, to nie wiem, ale dla mnie drogo nie jest, tym bardziej, że standard naprawdę jest okej www.hotel-vulcan.pl. Bardzo ładne pokoje i dobrze wyposażone, poza tym obsługa na poziomie, więc miło się w nim spędza czas

Gość gość
Hotel integro,swietne miejsce.nocowalam tam jak bylam na szkoleniu kosmetycznym.tel 0609744816.niedrogo

Gość gość
Jeśli ktoś chce się zatrzymać w dobrym hotelu, polecam www.hoteldana.pl. Byliśmy u nich już niejednokrotnie, za każdym razem trzymają wysoki standard pokoi jak i usług. Lubi to miejsce, zapewne jeszcze nie raz tam pojedziemy, polecam. :)

Gość gość
Ja kiedyś wynająłem apartament dla siebie i rodziny w www.parkowa13.com. Bardzo fajny standard, dobra lokalizacja i przystępna cena.

Gość gość
Polecam CI zajrzeć do http://hotel-vulcan.pl/. Nie jest tam drogo, a miło i przytulnie, fajne miejsce na nocleg, nocowałam nie raz .

Gość gość
Wejdz na http://meteor24.pl - tam masz noclegi w super cenie - ja zawsze szukam za pomocą tej strony jak chce tanio wynajac nocleg

Gość gość
Ja ostatnio nocowałam dwie noce w https://www.hoteldana.pl/ i to się okazało naprawdę fajne miejsce. Przestronnie, komfortowo, czysto, elegancko. Pokoje (ogólnie wnętrza) mają wszystko to, co jest potrzebne do komfortowego nocowania i odpoczynku.

Gość gość
W ostatnim czasie odwiedziłam okolice Szczecina i miałam wyjątkową przyjemność mieszkać w www.hotel-wenus.pl. Klimat tam jest ciepły, niemal domowy. Bardzo przytulnie i czysto. Jedzenie wręcz wyśmienite, a obsługa na najwyższym poziomie. Wypoczywa się przyjemnie, smacznie i niedrogo.

Gość gość
Czy coś jest tanie, to też kwestia indywidualna ;) Ja mogę polecić http://hotel-vulcan.pl. Przebywając w Szczecinie zatrzymałam się tam kilka razy, byłam tam również na konferencji. Bardzo miłe, eleganckie, a zarazem przytulne miejsce. Warto tam zajrzeć. :)

Gość gość

Jeżeli rozglądacie się za dobrą firmą, która oferuje noclegi w Szczecinie to skontaktujcie się z http://www.parkowa13.com/ Oni mają świetny stosunek jakości do ceny.  Polecam wam zapoznać się z ich ofertą.