Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holaolaaaaaaaa

zna ktos moze w Szczecinie tanie noclegi ???

Polecane posty

Gość Holaolaaaaaaaa

jakbyscie mogli polecilibsycie mi cos?? najlepiej w centrum.Dziekuje:)

Gość facet z ...
Poszukaj kotku w internecie. Wpisz hasło: Szczecin tanie noclegi centrum. Całusy w Twoją szparkę

Gość przykro mi ale
Byłam w Szczecinie zimą, pojechaliśmy "na pałę" i noclegów szukaliśmy przez informację turystyczną, która cudem była otwarta. Jak możesz to zadzwoń do informacji turystycznej w Szczecinie i poproś, żeby Ci np. wysłali mailem listę hoteli i innych noclegowni. Nam dali taką wydrukowaną, to chyba mają gdzieś na kompie. Chociaż w Polsce wszystko jest problemem, jak trzeba komuś pomóc. W każdym razie wtedy nic nie udało nam się znaleźć rozsądnego, bo tanie noclegi były albo porezerwowane, albo na zadupiu. Wylądowaliśmy stosunkowo blisko centrum (blisko dworca pkp) w hotelu Elka sen - to jest hotel przy szkole gastronomiczno-hotelarskiej czy czymś takim. Nie był to najtańszy nocleg, a na pewno jakość była dużo poniżej oczekiwań za taką cenę. Więc nie polecam, Później okazało się, że zajebisty hotel w centrum miał promocjęi pokoje tańsze niż ten nasz a standard o nieo wyższy. Tyle że nie pamiętam nazwy :p

Gość Holaolaaaaaaaa
szukam na google ale chce jakies polecone.mieszkam w niemczech ale chce spontanicznie na weekend do pl jechac:)

Gość zoja.ja
bardzo przyjemny jest hotel boncza

Gość woleks
nocowalem tam, faktycznie przyjemny, bardzo ladne pokoje

Gość fdfsffg43fsdd
akademiki maja części hotelowe gdzie jest cena 50-70 zł za nocke

Gość Martucha30
fajne i niedrogie i sprawdzone noclegi sa tutaj http://otonoc.pl/noclegi-szczecin - mozesz sobie zaznaczyc ze chcesz blisko centrum i wyszukac ci jak rowniez przedzial cenowy - korzystalam wiec polecam dalej

Gość 87hy8uh
najtansze u Prawa-tywy vel muzeumianki vel praczwiczka zjeba :classic_cool:

Gość askolek
zdecydowanie hotel"szwejk"na Ku słońcu.

Gość kampelok
Jeśli mam sugerować konkretne miejsce to tutaj - http://www.dworekhetmanski.pl/pl/ Ale to nie Szczecin, tylko Stargard, i tutaj bardzo dobre warunki zapewnisz sobie za na prawdę znacznie mniejsze pieniądze. Wszystko na miejscu dobrze przygotowane.

Gość jarek barski
Możesz napisać nieco więcej na ten temat? Tego miejsca? Przyznam, że odwiedziłem kilka noclegów w tej okolicy i gdzie nie trafiam to standard na miejscu jest po prostu dramatyczny. Tam jest lepiej? Nie widzę stawki za noc?

Gość kampelok
Ale co chcesz dokładnie wiedzieć? Na miejscu wszystko w bardzo dobrym standardzie, ładnie to wygląda, bardzo estetycznie. Na pewno duży plus za kuchnię, pokoje masz w różnym standardzie, nie wiem jaka jest aktualna stawka za noc - o to najlepiej sam zapytaj telefonicznie.

Gość kampos
Jeśli chodzi o Dwór Hetmański koło Szczecina to jak najbardziej ok. Szczególnie jeśli chodzi o jedzenie i jakość zakwaterowania. Ogólnie w tym obszarze raczej trudno o dobre miejsca noclegowe, głównie problemy widać w standardzie.

Gość kasiaMiki
Jestem z południa Polski i wracając z wakacji spędzonych nad morzem spontanicznie zatrzymałam się z rodziną w Szczecinie w Jtb Apartamenty, a nocleg znaleźliśmy na internecie, wyskoczyła nam strona http://www.jtbapartments.pl/. Gorąco polecam, gdyby ktoś się wybierał do tego pięknego miasta :)

Gość gość
Ja jeżdzę do Szczecina na spotkania służbowe i skorzystałem z polecenia Kasii i tym razem zatrzymałem się w Jtb Apartamenty i rzeczywiście, trochę coś innego niż typowe hotele, ale to coś dobrego.

Gość Suksess
Do Szczecina przyjeżdżam często służbowo. Ostatnio koleżanka poleciła mi fajną chatkę . Przez tydzień nocowałem w apartamencie na Pomorzanach. Polecam - nie dość, że zapłaciłem zdecydowanie mniej niż w hotelu, to miałem monitorowane miejsce postojowe na samochód. Apartament nowiutki, przytulny, czysty, nowoczesny, dobrze wyposażony. Mogą nocować 4 osoby. Na delegację dla kilku osób idealny - koszty się dzielą.

Gość Sukcess
mogę podać namiary na ten apartament www.apartamentyszczecin.eu Apartament Szczecin Pomorzany

Gość gruszka z jabłoni
Ja nocowałam w hotelu Płonia. Miałam bardzo ładny pokój, obsługa była miła, jedzenie świeże i smaczne, nie jest drogo. Ogólnie to polecam.

Gość Meli27
Szukajcie na www.kuptravel.pl - mają duży wybór ofert z rabatami do 70%! Sama spędziłam z nimi kilka urlopów, polecam! ;)

Gość gość
Poza noclegiem warto także pomyśleć gdzie można dobrze zjeść w Szczecinie. Ja będąc w tym mieście mam jedną sprawdzoną restaurację azjatycką . Zawsze korzystam z http://www.chinaming.pl/. Mają ta przepyszne zupy i sajgonki. Poza tym jestem także oczarowana smakiem kaczki po pekińsku. Wszystko jest naprawdę wyśmienite, a ceny bardzo przystępne.

Gość gość
Hotel jantar na Romera. Nie jest drogi, a miejsce naprawdę przyjemne. Spoko pokoje, fajne jedzenie, blisko hala azoty, więc jeżeli ktoś uderza akurat tam, to lokalizacja no idealna.

Gość Marekkawaa
Ja zawsze korzystam z Asti apartamenty, ich mieszkania znajdują się w centrum Szczecina. Taniej niż hotel i wygodniej. Łap link do nich www.astiapartamenty.pl

Gość labitha
poszukaj na bookaparcie, mają całkiem fajne propozycje