Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga..

moja znajoma ma gdzies swoje dziecko ;/

Polecane posty

Gość Kinga..

zadzwonila do mnie wczoraj zebym przyszla do niej bo siedzi sama nudzi jej sie to wsiadlam w auto i pojechalam do niej, wchodze do domu a tam dziecko placze ona oglada tv :O pytam sie jej czemu ona tak placze a ta mi mowi ze ona tak caly czas ze moze jest glodna czy cos ale ona nie ma czasu bo oglada tv i ze jak mi sie chce to moge mala umyc i dac jej jesc, no i umylam mala bo byla cala brudna z kaszki, dalam jej jesc i od razu lepiej, ona sie nia prawie wogole nie zajmuje , podrzuca ja kolezankom, rodzicom swoim chyba ze dla swietego spokoju zeby cicho juz byla to ja nakarmi a tak to podrzuca komu sie tylko da :O

Gość a ile ma lat ??
?

Gość Kinga..
21

Gość Kinga..
a co ja mam zrobic?! nie ma meza a jej rodzice przeciez wiedza bo pisalam ze im podrzuca dziecko

Gość alee ale
Pierdolnięta jakaś. Takim ludziom powinnos ie dzieci odierac. ile dziecko ma lat?/ mieisecy?

Gość gvffffabb
a ja mam taką znajomą która pije, jej roczną coreczką zajmuje sie jej starsza córka 7 lat ma albo jej mąż, bo ona sobie woli pić, chodzić na libacje... dostaje troche kasy z opieki to chyba wszystko przepija, a kiedy przyjechali do niej i zagrozili ze chcą jej odebrać dzieci to sie poplakala a potem bylo to samo; libacje.... patologia

Gość alee ale
czyli sama z dzieckiem mieszka?

ją opierdol najsampierw niechże się ogarnie powiedz jej że zgłosisz to do odpowiednich instytucji

Gość Kinga..
powiedzialam jej ale ma to gdzies

Gość Kinga..
tak mieszka sama bo facet z ktorym ma to dziecko ma juz zone i dziecko

Gość alee ale
gvffffabb co masz na mysli poprzez libacje? zastanawiam się jak ja wygladam przed znajomymi... mam dizecko roczne i raz na jakis cza- raz na 2 tygodnie (ostatnio 2 tyg po rząd - w sobote) wyskakuje z kolezankami, tez matkami na imprezę. najpierw pub i ploty a potem zabawa w klubie. Mąż nie ma nic przeciwko. Wie, ze siedze w domu i nie widuje ludzi. jestesm bardzo towarzyska osoba i doskwiera mi brak kontaktu z innymi ludźmi. No to jak z tymi libacjami Tojej kolezanki?