Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Styrana

Falami radiowymi w twarz?

Polecane posty

Gość Styrana

Długo się zastanawiałam, zanim podjelam decyzje. Ale pewnego ranka popatrzylam dolustra i rozryczalam sie, jakos tak mnie uderzylo ze jestem stara i pomarszczona. Cale zycie tyralam jak wól, dziec odchowane poszly w świat, maz odszedł do innej. I postanowiłam zrobić cos ze sobą. Chodze na fitness i obiecalam sobie lifting, a co! Tylko że panicznie się boję skalpela.. Ktos mówił mi o falach radiowych, ze lepsze i bez cięcia. Jeśli któraś z Was coś wie, dajcie proszę znać. Czy skuteczne, gdzie najlepiej zrobic?

Gość Wandalka
Owszem moja znajoma twierdzi, że są bardzo skuteczne. Na internecie dużo klinik się ogłasza, proponują wiele zabiegów, tylko niestety ceny są wysokie.

Gość Styrana
A ona testowała na sobie? Właśnie przeglądam oferty

Gość wwwwątpie
Skalpel lepszy, wiem bo sobie zrobiłam

Gość Wandalka
Tak poddała się zabiegowi, musiała go powtarzyć kilkakrotnie

Gość Styrana
Wwwatpie, na myśl o skalpelu robi mi się słabo, odpada :) Wandalka, a ile tych zabiegów się powinno zrobić? Możesz prosze jeszcze podpytać znajomą? Będę wdzięczna :) Max dietę to stosuję na mniejszy tyłek, na zmarszczki jakoś nie pomagą :) Ale dzięki za radę

Gość Tygrysicagórska
Znalazłam promocję w Artclinique w Krakowie, ktoś ich zna? Może któraś z Was może coś o nich powiedzieć????

Gość Styrana
Tygrysica, ale na co promocję?

Gość Tygrysicagórska
No na te fale radiowe. Bierzesz 10 zabiegów, bo to trzeba powtórzyć - ilość się ustala indywidualnie. I zamiast 3000 płacisz 2500 i jesczcze masz manicure przy każdym zabiegu w prezencie. Zapisalam się

Gość Styrana
Jestem po pierwszym zabiegu, juz widze delikatną poprawę. Trzymajcie kciuki dziewczyny!!! Byłam u pani Marty, przestmpatyczny fachowiec. I tak wogóle relaksujący te fale. Hehe juz nie moge sie doczekac swojej nowej buzi : )))

Gość Sweetdreamssss
Styrana a na czym to dokładnie polega??? Skonczylas juz te zabiegi. Ja myslałam dac sie pociąć, ale tez sie boje cholercia. A bruzdy mam okropne

Gość Styrana
Już jestem po. Efekt jest niesamowity! Kobitki odmłodniałam o ładnych parę lat. Kosztowało mnie to jakieś 2500 zł. Dzieki tym falom można uniknąć skalpela, a efekt jak po liftingu. Na czym polega \? To urządzonko emituje fale radiowe, które podgrzewają kolagen w skórze, a to powoduje jego regenerację, co w efekcie powoduje napięcie skóry, odnowę komórek... P.s. I powiem Wam, że w moim życiu pojawił sie ktoś nowy. Moze to nie efekt zabiegów, ale mojego samopoczucia i usmiechnietej buzi

Ja też się boję skalpela! Wiesz co, wybór jakiegoś zabiegu z zakresu medycyny estetycznej jest chyba najlepszym rozwiązaniem. Moja znajoma miała robiony biorad i jest bardzo zadowolona. Widziałam ją po pierwszej serii i efekt był niesamowity. Zobacz sobie opis: http://www.pielegnacjaurody.pl/160,BioRad.html Mówiła, że cały zabieg był przyjemny i bezpieczny.

Gość Styrana
Conisia popieram, medycyna idzie do przodu, nie ma co sie operować. Teraz wszytsko mozna bez skalpela. Po co sie stresować. I nie przejmujcie się, jak ktoś gada, ze to fanaberie, czy kasa wyzrucona w błoto. Jesteście warte wszystkie pieniądze i worek :)